|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
2009, ağustos, arayabilirsiniz, balikci, bilgi&kayit, düzenlenecektir, eğitim, eğitimi, hasan, için, işletme, kapsaminda, misem, salonunda, sorumluluğu, tarihlerinde, tesislerinde, şubemiz, şubemizi |
![]() |
12-13-14 Ağustos 2009 Tarihlerinde Şubemiz Hasan Balikçi Eğitim Salonunda Misem Kapsaminda Yg Tesislerinde İşletme Sorumluluğu Eğitimi Düzenlenecektir. Bilgi&Kayit İçin Şubemizi Arayabilirsiniz. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 12-13-14 Ağustos 2009 Tarihlerinde Şubemiz Hasan Balikçi Eğitim Salonunda Misem Kapsaminda Yg Tesislerinde İşletme Sorumluluğu Eğitimi Düzenlenecektir. Bilgi&Kayit İçin Şubemizi Arayabilirsiniz.12-13-14 AĞUSTOS 2009 TARİHLERİNDE ŞUBEMİZ HASAN BALIKÇI EĞİTİM SALONUNDA MİSEM KAPSAMINDA YG TESİSLERİNDE İŞLETME SORUMLULUĞU EĞİTİMİ DÜZENLENECEKTİR ![]() ![]() DUYURU *Y ![]() ![]() 12-13-14 Ağustos 2009 Saat: 10:00 - 17:00 Seminerin Kodu: ELK ![]() ![]() Seminerin Süresi: (12-13-14 Ağustos 2009) 2 Gün Teorik 1 Gün Uygulama Seminerin Yeri ve Adresi: EMO Kocaeli Şubesi Eğitim Salonu Semineri Amacı: Yenilenen Kuvvetli Akım Tesisleri Yönetmeliği ile gündeme gelen "İşletme* Sorumluluğu Mühendisliği?nin", işletmenin sürekli ve güvenli çalışır durumda olması için sahip olması gereken bilgi ve deneyimi ile kontrol bakım prosedürlerinin standart hale getirilmesi amaçlanmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eğitim Malzemeleri: MİSEM tarafından ücretsiz verilecek ![]() 24 ![]() ![]() MİSEM KAPSAMINDA ELEKTRİK TESİSLERİNDE TOPRAKLAMALAR EĞİTİMİ 05-07 ŞUBAT TARİHLERİNDE DÜZCE TEMSİLCİLİĞİMİZDE DÜZENLENECEKTİR ![]() MİSEM KAPSAMINDA ASANSÖR DENETLEME, RUHSAT VE KONTROL EĞİTİMİ 16-18 ŞUBAT TARİHLERİNDE ŞUBEMİZDE DÜZENLENECEKTİR ![]() ![]() WİN FUARINA GİDİYORUZ ![]() ![]() TEKEL İŞÇİLERİNE DESTEK: MEŞALELİ YÜRÜYÜŞ - BASIN AÇIKLAMASI (9) Ayrıntılı bilgi için www ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|