![]() |
Gül Uykusu |
![]() |
![]() |
#1 |
Equinox
![]() |
![]() Gül UykusuGÜL UYKUSU
Gül, ey saf çelişki, nice gözkapağının altında hiç kimsenin uykusu olmamanın sevinci ![]() Rainer Maria Rilke Başlangıcı yoktur gülün ![]() Sonsuzdur çünkü ![]() Ve “ gülü gül ile tartarlar" Anadolu denen bu kentte ![]() Gül derdine düşmüş nice diken gördüm, bülbülün kanıyla sulandı ve ne çok ağladı gül için ![]() Ve bir gül tanıdım ki dost bahçesinde bir Küçük Prens yalnız O’nun için yaşadı ![]() Gül rengi suya benzer Zamansızdır ve akacaktır al tadında Ölümüne ten yakan bu ölümsüz bakış "Aşina sevmenin” Aslıhan’ıdır ![]() Şeyh Galip’ten Fuzuli'nin göğsüne saplanan gül yaresi " yarin yanağından gayri" paylaşılan en güzel gazellerde dillenir ![]() Gül derilmeden sevilir Ve gül yaprağından akar O semazenin acısı Yaradan’ın kalbine “sapı gül dalında bıçak” ki dost elinden gayrisine yakışmaz desem yar O saf duruşumdadır ![]() Gül’dür ![]() Gül uykusu vardır Aşk'ın sessizliğinde ![]()
![]() |
Cevap : Gül Uykusu |
![]() |
![]() |
#2 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Gül Uykusuişde qüLün deqeri ( ![]() çok qzLdii eLLerine saqLık( ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
|