Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
atmak, fora, için, stres, yelkenler

Stres Atmak İçin Yelkenler Fora

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Stres Atmak İçin Yelkenler Fora

İstanbul Sailing Academy, yelken sporuna ilgi duyan amatörlere yönelik mavi 1 temel yelkencilik eğitimini kış sezonunda da veriyor

SEAS Group'a bağlı olarak 2003 yılından bu yana Kalamış Marina'daki tekneleriyle yüzlerce kişiye yelken eğitimi veren İstanbul Sailing Academy (ISAC - İstanbul Yelken Akademisi), eğitim programlarına dur durak bilmeden devam ediyor ISAC, hazırladığı Mavi 1 eğitim paketiyle, amatör yelken tutkunlarını denizle buluşturuyor

15 Ocak'ta başlayıp, Kış boyunca aralıklarla devam edecek olan mavi 1 temel yelkencilik eğitimi, 10 saat pratik, bir saat teorik ve bir saat seviye ölçümü olmak üzere toplam 12 saat sürüyor Yelkencilik sporuna giriş niteliğindeki bu eğitim, katılımcılara tekneyi kullanma ve tüm seyirlerde istenilen rotada seyretme becerisi kazandırmayı amaçlıyor Eğitim; yelken basma/indirme, tekne donanımları, düz seyir, manevralar, kerteriz alma, marina kuralları, güvenlik, orsalama, düğümler ve karadan ayrılma gibi temel konuları içeriyor Katılımcılar ayrıca, güçlü ve zayıf alanlarının tanımlandığı ve bu alanları geliştirmeye yönelik önerileri içeren uygulamalı bir ölçüm testine de tabi tutuluyor

Mavi 1 temel yelkencilik eğitimi, dört kişiden oluşan gruplara veriliyor ISAC eğitmeni gözetiminde gerçekleştirilen kursa katılımcılar, bireysel olarak ya da kendi ekiplerini kurarak katılabiliyor

Kurs sonunda katılımcılar, yelkenli bir tekne ile eğitmen gözetiminde olmaksızın, orta rüzgarda ve yakın sularda gündüz seyri yapabilme becerisine sahip oluyor Dileyenler, yelkencilik tekniklerini geliştirmeye yönelik hazırlanan 'mil kazanma programı' veya 'Mavi 2 ileri yelkencilik kursu' ile eğitimlerine devam edebiliyor

İstanbul Sailing Academy'nin eğitimleri hakkında ayrıntılı bilgi, wwwistsailingcom adresinden ya da (0216) 449 95 60 numaralı telefondan alınabiliyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com