Ösym Sonuçları Rötarlı Açıklanacak |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ösym Sonuçları Rötarlı AçıklanacakÖSYM sonuçları rötarlı açıklanacak ÖSYM Başkanı Ünal Yarımağan, ortalama yükseltme ve sorumluluk sınavları dolayısıyla öğrencilerin notlarının ÖSYM'ye iletilmesinde gecikme olacağı için ÖSS sonuçlarının, 10-15 Temmuz arasında açıklanamayacağını bildirdi Yarımağan, yaptığı açıklamada, sınav sonuçları açıklama tarihlerinde ''biraz kayma olacağını'' belirterek, şunları söyledi: ''15 Temmuz'u tutturmaya çalışacağız ama Milli Eğitim Bakanlığının yapacağı ortalama yükseltme ve sorumluluk sınavlarıyla ilgili yeni bir durum var biliyorsunuz Milli Eğitim Bakanlığı bu sınavlarla ilgili bir takvim yapmış Eğer o takvime uyulursa bizim bütün işlemlerimiz 1 ay kadar uzayacaktı Bu konuyu YÖK ile görüştüm, Milli Eğitim Bakanlığı ile bir araya geldik Bu sınavları son sınıflar için erkene almaya çalışıyorlar Bu durum notların bize verilmesinde biraz gecikmelere yol açacak Buna göre bizim de bütün işlemlerimizde kayma olur ama kaymanın bir haftadan fazla olmaması için çözüm bulmaya çalışıyoruz, henüz kesinleşmedi Yani sonuçları 10-15 Temmuz arasında açıklayamayacağımız anlaşılıyor Milli Eğitim Bakanlığı uygun tarihler bulursa bize bildirecekti Biz de yetiştirmeye çalışacağız'' |
|