9 Eylül İibf |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
9 Eylül İibfiktisadi idari Bilimler Fakültesi Dekanlık Binası Fakülteden Genel Görünüm Anfiden Bir Görünüm Fakülte Bahçesinden Bir Görünüm Fakülte Dokuz Eylül üniversitesi Dokuzeşmeler kampusünde yer almaktadır Dokuzeşmeler kampusu sorumluluğunu da üstlenen fakülte ile birlikte aynı kampuste; hukuk fakültesi, Adalet Yükeskokulu, Deniz işletmeciliği ve yönetimi yüksekokulu, yabancı diller yüksekokulu, sosyal bilimler enstitüsü de eğitim öğretim hizmetlerini sürdürmektedir Ayrıca, yine aynı kampuste Avrupa topluluğu, uluslar arası ekonomik ilişkiler araştırma ve uygulama merkezi (ATMER), bölgesel kalkınma ve işletme bilimleri araştırma ve uygulama merkezi (BiMER), üniversite kütüphane ve dokümantasyon dairesi başkanlığıi üniversite Merkez atölyeleri faaliyetlerini sürdürmektedir Fakültede; işletme, iktisat, maliye, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri, kamu yönetimi, ekonometri bölümlerinde örgün ve ikinci öğretim programlarında yer alan derslrein tüme yakını fakültenin kadrolu öğretim üyeleri tarafından verilmektedir Ayrıca, üniversitenin diğer birimlerinin ve komşu iller ve ege üniversitesinin fakülteden öğretim üyesi görevlendirme istekleri olanaklar ölçüsünde değerlendirilip gerekli destel verilmektedir 1999-2000 öğretim yılı güz yarı yılında 77 öğretim üyesi, bahar yarı yılında ise 79 öğretim üyesi 2547 sayılı kanunun 40-a maddesi uyarınca fakültemiz dışında diğer yüksek öğretim kurumlarında ders vermek üzere görevlendirilmişlerdir |
|