|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| adlı, bakan, çelik, günaydın, ilk, katıldı, programının, seminer, yayınına, öğretmenim |
Bakan Çelik, 'Günaydın Öğretmenim' Adlı Seminer Programının İlk Yayınına Katıldı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bakan Çelik, 'Günaydın Öğretmenim' Adlı Seminer Programının İlk Yayınına KatıldıMilli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, ilköğretim öğretmenlerine yönelik,Günaydın Öğretmenim adlı seminer programının ilk yayınına katıldı ![]() Milli Eğitim Bakanlığı EĞİTEK stüdyolarında gerçekleştirilen ve TRT 4 ekranlarından yayına başlayan seminer programı, 30 Haziran'a kadar sürecek ![]() Program kapsamında hergün 09 30-11 30 saatleri arasında eğitim uzmanları ve bürokratlar, eğitimdeki gelişmelere ilişkin öğretmenleri bilgilendirecekler![]() Programın ilk yayınına katılan Milli Eğitim Bakanı Doç Dr Hüseyin Çelik, tüm öğretmenlere iyi tatiller diledi ve bu süreci, yeni eğitim öğretim yılına hazırlanmada verimli kullanmalarını istedi![]() Değişen dünyaya ayak uydurmak için bakanlık olarak bir dizi çalışma yürüttüklerini ifade eden Bakan Çelik, bakanlığın proje ve hedefleri hakkında bilgi verdi ![]() Bakan Çelik, her yıl öğretmenlere verilen hizmet içi eğitim seminerlerini, iki yıldır TRT işbirliği ile televizyon yayını şeklinde desteklediklerini belirtti Bakan Çelik, bunun, semineri daha verimli hale getirdiğine inandığını söyledi![]() Yazının Orjinali için lütfen www meb gov tr adresini ziyaret ediniz |
|
|
|