Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2008, birincileri, tartışılıyor, öss, össnin

Öss 2008 Öss'nin Birincileri Tartışılıyor

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Öss 2008 Öss'nin Birincileri Tartışılıyor

2008 ÖSS'nin birincileri tartışılıyor

ÖSS 2008 sonuçları dün açıklandı, birincilik kürsüsüne çıkan adaylar tartışma yarattı Çünkü aynı isimler 2007 ÖSS'de de bu ünvanı almışlardı

Merakla beklenen ÖSS sonuçları açıklandı Sınava katılan 15 milyon öğrenciden yüzde 93 ü tercih yapma hakkı kazandı 6 öğrencinin birinciliği paylaştığı sınavda, bazı şampiyonlar geçen yıldan tanıdık çıktı 2007 ÖSS de dereceye girip iyi üniversitelere yerleşen öğrencilerin bu yıl da zirvede yer alması akıllara ‘ödül için mı sınava giriyorlar sorusunu getirdi

ÖSS 2008 açıklandı, birincilik kürsüsüne ulaşan adaylar tartışma yarattı 2007 yılında dereceye giren kimi adaylar ÖSS 2008 de de zirveye ulaştı Gençlerin en iyi Türk ve Amerikan üniversitelerinde eğitim aldıkları halde, sınav yarışına ortak olması dershanelerin vaat ettiği otomobil ve para ödüllerine bağlandı Derece karşılığı verilen hediyelerin, öğrencileri ‘ödül avcılığına ittiği yorumları yapıldı Şampiyon ‘sınavcıların açıklamaları da bu yönde oldu

Dershanem Citroen C-4 alacak

2007 nin ÖSS ikincisi bu yılın ÖSS EA2 ve Sözel 2 bölümlerinin birincisi olan Princeton Üniversitesi öğrencisi Çağrı Berk Onuk, Geçen sene gittiğim dershane sözünü tutmadı, istediklerimi alamadım ÖSS ye girip birinci oldum

Deshanemden bana Citroen C-4 marka otomobil alacakları bildirildi Ben de otomatik vitesli olmasını istedim Sınava kendimi denemek için girdim Bu başarma azmimden kaynaklanıyorı dedi Başarılı gencin babası Dr Berk Onuk ise Çağrı nın yeniden bölüm seçmeyeceğini söyledi Baba Onuk, Geçen yıl ki dershanesi 21 birinciye otomobil verirken oğluma sadece laptop vermek istediler Biz de kibarca reddettik Zaten çocuklarım devamlı dershanede birinci oldukları için laptop kazanıyorlardı Normalde herkese verildiği gibi hakkı otomobildiı dedi Çağrı nın ağabeyi Fatih Berk Onuk ise, bu yıl ÖSS de 7 nci oldu Ağabey Fatih Koç Üniversitesi noe okuduğunu, yeniden sınava girdiğini şimdi Boğaziçi Üniversitesi nde İşletme Bölümü nü istediğini söyledi

Vaat edilen paranın onda birini verdiler

Çağrı Sert, geçen yıl Sözel ve Fransızca da birinciliğe, eşit ağırlıkta ise üçüncülüğe ulaşmıştı Çağrı bu yıl Sözel-2 puan türünde 2 nci oldu Boğaziçi Üniversitesi İktisat Fakültesi öğrencisi Çağrı, eski dershanesinin vaat ettiği ödülün onda birini verdiğini belirterek, Bu durum büyük hayal kırıklığı yaşattı Bunu telafi etmek ve kendimi denemek için sınava girdimı dedi Birinciliği kaçırdığı için buruk bir sevinç yaşadığını dile getiren Çağrı, Okulumdan memnunum, bölüm değiştirmeyeceğimı diye konuştu

OTOMOBİLE EŞ DEĞER ÖDÜL

Çağrı nın Boğaziçi nden oda arkadaşı Murat Ahıskalı da tanıdık şampiyonlardan Geçen yıl EA da 2 nci olan Murat, bu yıl Sözel-2 de 3 üncü oldu Uluslararası İlişkiler öğrencisi Murat Geçen sene bir otomobile eş değer bir para ödülü verdiler Bu sene de verirler herhalde Tercih yapmayacağımı dedi

Sınavda stres yapmamak lazım

ÖSS Dil puan türünde 300 er puan alan Oğuzhan Atay ve Mehmet Burak Soysal da geçtiğimiz yıl dereceye girmişti 2007 Yabancı Dil Sınavı nda Türkiye 6 ncısı olan Oğuzhan, Amerika da üniversite eğitimi alıyor Bu yıl İngilizce puan türünde birinci olan Oğuzhan, Küçük puanlarla, bir arkadaşımız bizden daha çok çalıştığı halde geri sıralarda yer alıyor Stres yapmamak lazım Ben çok rahattımı dedi Bu yılın Almanca birincisi Mehmet Burak Soysal ise geçtiğimiz yıl 7 nci olmuştu Soysal Boğaziçi Elektrik Elektronik Bölümü nde okuyorum Bölümümü değiştirmeyi düşünmüyorum Şansımı denemek istedimı diye konuştu

Akşam

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com