|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| atlayarak, bakın, birer, göreceksiniz, neler, okuyun, satır |
Birer Satır Atlayarak Okuyun Bakın Neler Göreceksiniz |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Birer Satır Atlayarak Okuyun Bakın Neler GöreceksinizÖnce normal okuyun daha sonra birer satır atlayarak okuyun ![]() ![]() ![]() BILL CLINTON ; TÜrkiye bizim her zaman dostumuz olan bir ülkedir Hep onurlu ve bizimle eşitolmak istemistir, bunu biliyoruz Çikarlarimizher şey demek değil Dünya barişinin surekliliğiiçin Türkiye'yi de diğer yoksul ülkeleri de dostca selamliyoruz Bu yolda tüm birikimimizikullanmak zorundayiz Türkiye bizim kö-tü ve iyi günde müttefigimizdi,bir nevi ai- lemizdir ![]() SULEYMAN DEMIREL; Koltuğumda biraz daha oturmak icin kimseden istekte bulunmam Demokrasi icinne gerekirse yaparim çunku hirstan arinmak zorundayız Çağdaş uygarlik yolundacosmus bir insanim Bensiz bir Türkiyede pekala güzel yönetilebilir Bunun aksinidüsünemiyorum Kendim icin bir seyistiyorsam namerdim Tersi olsaydi derdim ki;istiyorum,evet surem uzatilsin ! !BüLENT ECEViT; Benim solcu bir politikacı olduğuma kuşku duyulamaz Yolumdan döndüğümehala inanalar varsa, onların akıllarına hayret ederim Her kesimden sabit fikirlilereşaşarim Aslolan her zaman ve her konudahalkın isteğidir Sağcıların kıblesi ise hepAmerika Birlesik Devletleri'dir Ben dehalkım için varım ve tüm hizmetlerimle onların bir memuru olmaktan kıvanclıyım ![]() MESUT YILMAZ; Benim dürüst parti lideri imajım herseyden önemlidir Ben başka liderler gibihalki kandırmak amacıyla tasarlanmış oyunlara girmem Bu benim icin sakınılacakbir görünümdür Ekonomiyle ve borsaylagörevim gerektiği kadar ilgiliyim Halkimlaiçli dışlıyım ve bu ilişkilerim sayesinde toplumda degerli bir yerim var Sanılmasın kiyakın çevremi ihya ederim ![]() ![]() ![]() ŞiMDi iLK SATiRDAN iTiBAREN BiRER SATiR ATLAYARAK OKUYUN ![]() |
|
|
|