|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
atlayarak, bakın, birer, göreceksiniz, neler, okuyun, satır |
![]() |
Birer Satır Atlayarak Okuyun Bakın Neler Göreceksiniz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Birer Satır Atlayarak Okuyun Bakın Neler GöreceksinizÖnce normal okuyun daha sonra birer satır atlayarak okuyun ![]() ![]() ![]() BILL CLINTON ; TÜrkiye bizim her zaman dostumuz olan bir ülkedir ![]() olmak istemistir, bunu biliyoruz ![]() her şey demek değil ![]() için Türkiye'yi de diğer yoksul ülkeleri de dostca selamliyoruz ![]() kullanmak zorundayiz ![]() tü ve iyi günde müttefigimizdi,bir nevi ai- lemizdir ![]() SULEYMAN DEMIREL; Koltuğumda biraz daha oturmak icin kimseden istekte bulunmam ![]() ne gerekirse yaparim çunku hirstan arinmak zorundayız ![]() cosmus bir insanim ![]() de pekala güzel yönetilebilir ![]() düsünemiyorum ![]() istiyorsam namerdim ![]() istiyorum,evet surem uzatilsin ! !BüLENT ECEViT; Benim solcu bir politikacı olduğuma kuşku duyulamaz ![]() hala inanalar varsa, onların akıllarına hayret ederim ![]() şaşarim ![]() halkın isteğidir ![]() Amerika Birlesik Devletleri'dir ![]() halkım için varım ve tüm hizmetlerimle onların bir memuru olmaktan kıvanclıyım ![]() MESUT YILMAZ; Benim dürüst parti lideri imajım herseyden önemlidir ![]() halki kandırmak amacıyla tasarlanmış oyunlara girmem ![]() bir görünümdür ![]() görevim gerektiği kadar ilgiliyim ![]() içli dışlıyım ve bu ilişkilerim sayesinde toplumda degerli bir yerim var ![]() yakın çevremi ihya ederim ![]() ![]() ![]() ŞiMDi iLK SATiRDAN iTiBAREN BiRER SATiR ATLAYARAK OKUYUN ![]() |
![]() |
![]() |
|