Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2008, açıköğretim, fakültelerine, iktisat, ile, işletme, yerleşti, yerleştirme, ösys

2008 - Ösys Ek Yerleştirme İle Açıköğretim, İktisat Ve İşletme Fakültelerine Yerleşti

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

2008 - Ösys Ek Yerleştirme İle Açıköğretim, İktisat Ve İşletme Fakültelerine Yerleşti

2008 yılı Ek Yerleştirme sonunda, uzaktan eğitim sistemine göre öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerine yerleştirilen adayların kayıtları “İnternet başvuru” ve “AÖF Bürolarından kayıt” olmak üzere iki aşamalı yapılacaktır

2008-2009 Öğretim yılı için planlanan başvuru ve kayıt tarihleri aşağıda verilmiştir

Planlanan İnternet Başvuru Tarihi

Planlanan AÖF Bürosundan Kayıt Tarihi

Planlanan AÖF Bürosundan Mazeretli Kayıt Tarihi

27 Ekim 2008 - 21 Kasım 2008

27 Ekim 2008 - 17 Kasım 2008

18 Kasım 2008 – 21 Kasım 2008

http://aofkayitanadoluedutr adresinde ”Ek Yerleştirme” linkini tıklayarak başvurularını yapabilirler

İnternet sitesinden başvuru yapmak,yazıcıdan döküm almak ve bankaya gerekli ücreti yatırmak kayıt için yeterli değildir Kayıt kılavuzunda açıklanan tüm kayıt belgelerini, kayıt süresi içerisinde mutlaka AÖF bürosuna teslim etmeniz gerekir Aksi takdirde kaydınız yapılmamış olur

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com