Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başkasını, kişi, soktu

20 Kişi Yerine Başkasını Soktu

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

ÖSS ve YDS sonuçları açıklandı ÖSS de 20 kişi yerine başkasını sokarken yakalandı Adayların 12 sinin ise kılık-kıyafetleri nedeniyle sınavı geçersiz sayıldıÖğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) ve Yabancı Dil Sınavı (YDS) sonuçları açıklandı ÖSS'de 20 kişi yerine başkasını sokarken yakalandı Adayların 12'sinin ise kılık-kıyafetleri nedeniyle sınavı geçersiz sayıldı

ÖSYM Başkanı Prof Dr Ünal Yarımağan ÖSS ve YDS'yi ilişkin YÖK'de basın toplantısı düzenledi Yarımağan'ın verdiği bilgilere göre, ÖSYS'ye bu yıl başvuran aday sayısı 1 milyon 646 bin 376 olurken, sınavsız geçişe başvuran aday sayısı 115 bin 192, ÖSS'ye başvuran aday sayısı ise 1 milyon 531 bin 184 oldu aday olmasına karşın sınava 26 bin 228 aday katılmazken, 1 milyon 504 bin 956 aday sınava girdi YDS'ye başvuran aday sayısı ise 43 bin 52 olurken, sınava girmeyen aday sayısı 6 bin 176 oldu sadece 1 adayın sınavı geçersiz sayılırken, 2 bin 869 kişinin ise puanları hesaplanmadı YDS'de kopya olayı yaşanmadı

-20 KİŞİ YERİNE BAŞKASINI SOKTU-

ÖSS'ye giren 423 kişinin ise sınavı çeşitli nedenlerle sayılmadı Kopya çektiği gerekçesiyle 97 kişi, kılık-kıyafet nedeniyle 12 kişi, yerine başkasını sokan 20 kişi, kimlik belgesi olmayan 15 kişi, sınavda kural dışı davranışta bulunan 160 kişi, cevap kağıdı olmayan 2 kişi, ve lise diploma denkliği kabul edilmeyen 117 kişinin sınavı geçersiz sayıldı İkili olarak kopya çeken kişilerde 20'si Türkçe testinde 46'sı Sosyal Bilimler-1 testinde, 64'ü Matematik-1 testinde20'si Fen Bilimler-1 testinde9'u Edebiyat Sosyal Bilgiler testinde6'sı Sosyal Bilimler-2 testinde, 31'i Matematik-2 testinde, 3 'ü ise Fen Bilimler-2 Testinde kopya çekti

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com