Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlamlı, başkan, çocuklara, den, engelli, ülgür, ziyaret

Başkan Ülgür Den Engelli Çocuklara Anlamlı Ziyaret

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Başkan Ülgür Den Engelli Çocuklara Anlamlı Ziyaret

Selçuk Belediye Başkanı H Vefa ülgür, ilçede tek olan ve geçen yıl engelliler gününde Selçuk Kaymakamı Aziz İnci başkanlığında açılışı gerçekleştirilen özel Goncagül özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezindeki engelli öğrencileri ziyaret etti Onlara bu günlerinde pasta ikram eden Başkan ülgür; dünyada ve Türkiye deki tüm engelli vatandaşlara daha çok sahip çıkılması ve onlara hak ettikleri değerin verilmesi gerekildiği mesajını verdi Başkan ülgür, okul müdürü Mustafa Ok tan okul ve öğrenciler hakkında detaylı bilgiler aldıktan sonra öğrenciler ile tek tek görüştü ve onlara gerçek samimiyetini hissettirdi öğrenciler Başkan ülgür ün kendilerine ikram ettiği pastayı hep beraber keserken; Başkanım sen çok yaşa diye alkışladılar Başkan ülgür, engelliler günü anısına özel Goncagül özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezindeki görevli Müdür, eğitimci ve öğretmenlere Turgut özakman ın Diriliş adlı kitabını hediye etti 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Selçuk Belediye Başkanı HVefa ülgür ün yapmış olduğu bu ziyaret nedeniyle çok mutlu olduklarını ifade eden özel Goncagül özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Mustafa Ok; 3 öğrenciyle başladığımız okulumuzda şu anda toplam 43 öğrencimiz bulunuyor Bu durum çekinecek bir durum değildir Her aile bu durumu kabullenip çocuğunu mutlaka okulumuza getirmelidir Selçuk ilçesinde bizler bu konuyu elimizden geldiğince halka anlatmaya çalışıyoruz, ama bu yeterli olmuyor ve bunun daha çok anlatılması gerektiğini düşünüyorum dedi Selçuk ilçesinde engelli çocukların hepsinin bu eğitimden yararlanması gerektiğinin altını çizen Ok; bu anlamda daha önce bakanlık tarafından kararı çıkan Rehperlik Araştırma Merkezinin bir an önce Selçuk Milli Eğitim Müdürlüğünde açılmasını beklediklerini, bu açılışın ilçedeki engelli çocukların rahatlamasına sebep olacağını ifade etti Ok; çünkü bu çocuklarımız raporlarını almak için yaklaşık üç ay beklemek zorunda kalıyorlar Yetkililerin bu durumu en yakın süre içinde gözden geçirmesini umut ediyoruz dedi Buradaki amaçlarının öğrencilerin çokluğu değil, verilen eğitimle onların ne kadar ilerlediğini görebilmek ve onları topluma birer birey olarak kazandırabilmek olduğunu hatırlatan özel Goncagül özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Mustafa Ok; özellikle son zamanlarda ilçemizde engelli vatandaşlarımıza değer gösterilmediğini görüyoruz Bu anlamda toplum olarak herkesin engelli vatandaşlarımızın yanlarında olmalarını ve onlara mümkün olduğu kadar destek vermelerini istiyoruz Bugün Dünya Engelliler Günü ülkemizde sekiz buçuk milyon engelli hak ettikleri değeri göremiyorlar ve unutmayın yarın sizde engelli olabilirsiniz dedi

Kaynak: Selçuk Belediyesi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com