Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
belediye, büyük, dershanesi, efes, ilgi, selçuk, spor, toplantısına, veli, özel

Özel Selçuk Belediye Spor Efes Dershanesi Veli Toplantısına Büyük İlgi

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Özel Selçuk Belediye Spor Efes Dershanesi Veli Toplantısına Büyük İlgi

Özel Selçuk Belediye Spor Efes dershanesinin 2008-2009 Öğretim yılı veli toplantısı Selçuk Belediyesi Ahmet Taner Kışlalı salonunda yapıldı Yapılan toplantıya Selçuk Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan adayı H Vefa ÜLGÜR, Selçuk Belediye Spor Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Yolcu, dershane yöneticileri, veliler ve öğrenciler katıldı

Kalabalık bir veli topluluğunun katılımından memnuniyet duyduğunu ifade eden dershane müdürü Nurhan Yetiz; 17 ay önce faaliyete başlayan dershanemize duyulan güven bizler için bir gurur vesilesi olmuştur Şuanda 30 Öğretmen, 1 sekreter, 2 hizmetli, 1 kantin görevlisi ile 760 öğrenciye hizmet veriyoruz Selçuklulardan oluşan öğretmen kadromuz hiçbir özveriden kaçınmadan çalışmalarını sürdürüyor Dershane olarak okulların bir devamı olduğumuzu, eğitime öncelik verdiğimizi, disiplini ön planda tuttuğumuzu özellikle belirtmeyelim Öğrencilerimize birebir ders etkinlikleriyle de başarılarını daha da arttırmaya çalışıyoruz Geçen yıl OKS ve ÖSS sınavlarında ortalama % 76 dolayında bir başarı elde edilmesi bizleri son derece sevindirmiştir Bu başarıda katkıları büyük olan başta anne ve babaları , öğretmen ve yöneticileri kutluyorum dedi Gelecek öğretim yılından önce yeni bir binada çok daha iyi koşullarla eğitim ve öğretime devam edileceğini ve bu konuda desteklerini esirgemeyen belediye başkanı HVefa Ülgür e, dernek Başkanı Rıza Yolcu ya ve Selahattin Sevinç e teşekkürlerini sunan dershane müdürü Nurhan Yetiz; gelecek öğretim yılının kurs ücretlerini günün ekonomik koşullarını göz önüne alıp ayda 10 TL gibi bir zam yaparak belirlediklerini ifade etti Velilerin öğrencileriyle ilgili her konuyu pazartesi günleri dışında dershaneye gelerek görüşmelerle çözümleyebileceklerini belirten Nurhan Yetiz, veli görüşmeleri için hazırlanan bu programa katılanlara da hatırlatma yaptı

Kaynak: Selçuk Belediyesi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com