Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kutsi, selçuk

Kutsi Selçuk Ta

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kutsi Selçuk Ta

Ünlü sanatçı Kutsi İzmir in Selçuk ilçesini ziyaret etti Carpouza Cafe ye gelen Kutsi, Selçuklu vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür le sohbet eden Kutsi, Selçuk u çok beğendiğini ifade etti

Kutsi nin bu kısa ziyareti sırasında bir rastlantı meydana geldi İnternet aracılıyla görüştüğü ünlü sanatçıyı orada gören Selçuklu genç besteci Ferhat Kameroğlu, Kutsinin yorumlaması için üç tane beste yaptığını ve bu besteleri Kutsi nin okumasını istediğini Kutsi ye söyledi Genç bestecinin bu girişimi Kutsiyi çok memnun etti 350 bestesi bulunan ve internet ortamında katıldığı yarışmalarda birinci olan Kameroğlu; Kutsi yi burada görmesinin kendisi için büyük bir rastlantı ve şans olduğunu ifade etti ve şunları söyledi: Kutsi ile daha önce internette görüşmüş, kendisinin okuması için üç beste yaptığımı ifade etmiştim Bugün burada kendisini görmek beni çok mutlu etti Ünlü sanatçıya ulaşmak için çaba sarf ettim ancak bir türlü ulaşamamıştım Tam umudumun tükenmeye başladığı anda kendisini yanı başımda görmek beni çok şaşırttı Umarım bestelerimi seslendirir dedi

Kaynak: Selçuk Belediyesi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com