Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cem, cezası, eğitim, uzana, verildi

Cem Uzan'a 'eğitim' cezası verildi

Eski 09-08-2008   #1
edenbulur23

Bursa 3 Asliye Ceza Mahkemesi, Genç Parti (GP) Genel Başkanı Cem Uzan'a Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği için bakın nasıl bir cezayı münasip gördü

Genç Parti (GP) Genel Başkanı Cem Uzan'a, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı mahkemece bir rehber eşliğinde ''öfke kontrol sistemi'' programına katılma ve 5 yayın okuma cezası verildi
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, partisinin 2003 yılında Bursa'da düzenlediği mitingde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla Bursa 3 Asliye Ceza Mahkemesince 8 ay hapis, 693 milyon 569 bin lira para cezasına çarptırılan Cem Uzan, kararın Yargıtayca bozulmasının ardından Bursa 3 Asliye Ceza Mahkemesinde yeniden yargılandı
Mahkeme, Uzan'a Denetimli Serbestlik Yasası uyarınca bir rehber eşliğinde ''öfke kontrol sistemi'' programına katılma ve 5 yayın okuma cezası verdi
(aa)

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Cem Uzan'a 'eğitim' cezası verildi

Eski 09-08-2008   #2
Gözyaşı

Bu adamlada çok uğraşıyorlar bu kadarda olmaz yazık ya

Eski 09-08-2008   #3
edenbulur23

Yaptıklarının yanında çektikleri az bileBence senin ona acımanı bile hak etmiyorÇünkü tüyü bitmemiş yetimlerin hakkına bile tecavüz etmiş bir kişilik(Mahkeme kararlarıyla devleti soyduğu kesinleşmiştir)Ama belki şu yönden acıyabiliriz;günah keçisi olduAslında onun gibi yüzlercesi vardı da bi o ortaya çıkarılabildiDiğerlerinin de hak ettiği cezayı bulması dileğiyle
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com