![]() |
O En Kocaman "Sen" |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() O En Kocaman "Sen"Zamanla tükenen hemfikir yanlarımızı, Fark edemedik yar ![]() Ansızın ayrı düştük aynı uçurumdan, Aynı zamanda, ayrı noktalara ![]() Birlikte "Hiç"leştik birbirimiz için, Haksızlık olmadı ne iyi! ![]() ![]() ![]() Şaşkındık ![]() ![]() ![]() Şaşkınlığımıza gülmekten yola çıkıp, Ağlamaklara vardığımız ve hıçkırıklarımızla yorduğumuz O geceyi hiç unutamadım ben ![]() Yani tümüyle bir uçuruma feda etmedim seni yar ![]() Kaldın yine bende biraz O en kocaman "Sen" yanlarınla, Ve en çok o geceye döktüğün gözyaşlarınla ![]() Bilsen ne çok sorguladım kendimi "Hala mı? ![]() ![]() ![]() ![]() İyi niyetimden değil inan, Unutamadığımdan unutamadım seni ![]() İki taraflı başkalaşmalarda, En başkalaşan olduğum için belki de unutamadım seni ![]() Haklıydın, en çok bendim artık sence olmayan ![]() Sence ben, bence sen değildik artık yar, "En çok"ların ne önemi var? Biz gideli çok oldu, üzme kendini ![]() Gönüllerimizde sevdamızın çürümüş artıkları Tümüyle yok olma çabası içerisindeyken, Ve yüreklerimiz Var oluşlarının en yorgun dönemlerinde Usul usul demleniyor, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yorma kendini "çoktan bitmiş"ler için, Üzme kendini yar ![]() Bir adamın kapkara gözlerine Ne kadar yakışırsa sel gibi yaşlar, İşte o kadar yakıştı sana aşk için ağlamaklar ![]() "İÇİMDEN ATAMAM" dediklerinden kurtulabilmek adına, Kezzap formüllü yaşlar akıttın ya gözlerinden, ![]() ![]() Yüzünü yol yol eriten, İçimi delik deşik eden, Yüreğimin en yaralı köşelerine düşen, ![]() ![]() ilk kez o gün tümden yitirdiğimiz o en kara sevdamız, ![]() ![]() ![]() O en derin yaramız ve en çaresiz yanlarımız, ![]() ![]() ![]() Ardınca el salladığımız aşkımız için, Gözümüz aydın yar! Beni yaz bir kenara ![]() Vasati 40 çöpü tükendiğinde, Atacağından korktuğun için Yanık çöplerini içine doldurup biriktirdiğin, Bir süre daha yırtık cebinde saklamaya karar verdiğin, Avuçlarının terinden erimeye yüz tutmuş Bir kibrit kutusu üzerine mesela ![]() Beni yaz bir kenara ![]() İlk kez adımladığın ve bir daha asla uğramayacağın Hayal mayal bir şehrin, İl sınırındaki şehir tabelasının nufus hanesine ![]() Sıradan bir taşa tebeşir kılığı giydirerek ![]() ![]() ![]() Silerek ![]() ![]() ![]() Gerçeklere yalan anlamlar yükleyerek ![]() ![]() ![]() Yaz beni yar ![]() Beni yaz bir kenara ![]() Hayatın tek kenarlarına, Sevdanın en geometrik yanlarına, Siyah kılıklı koyu gri tüm duvarlara ![]() Aşkın; "İmkansızdı" başlığının yakışabileceği neresi varsa, Oraya yaz beni yar ![]() Yaz işte ![]() ![]() Kaybetmemiş olmak adına, Aradığında bulamayacağından emin olduğun Hayatın en kuytu çıkmazlarına, En derin girdaplarına, En karanlık köşelerine yaz beni ![]() Yaz beni ![]() Beni yaz bir kenara yar ![]()
![]() |
Cevap : O En Kocaman "Sen" |
![]() |
![]() |
#2 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : O En Kocaman "Sen"çok hoştu ![]() tşkLr( ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
pesimistt
|
![]() Cevap : O En Kocaman "Sen"tşkLer handecmm yine mükemmeL (:
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
black_R-O-S-E
|
![]() Cevap : O En Kocaman "Sen"ilk kez o gün tümden yitirdiğimiz o en kara sevdamız, ![]() ![]() ![]() O en derin yaramız ve en çaresiz yanlarımız, ![]() ![]() ![]() Ardınca el salladığımız aşkımız için, Gözümüz aydın yar! çok güzelmş sevgili suskun ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
suskun
|
![]() Cevap : O En Kocaman "Sen"Ben teşekkür ederim arkadaşlar değerli yorumlarınız için:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
evrem88
|
![]() Cevap : O En Kocaman "Sen"Yaz beni ![]() Beni yaz bir kenara yar ![]() ='(( |
![]() |
![]() |
|