![]() |
Şaban'ı İstifaya Zorlayan Çıkış |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Şaban'ı İstifaya Zorlayan ÇıkışBen şunca yıllık hukukçuyum, dosyanı inceledim: ALMIŞSIN BU RÜŞVETİ ![]() Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, AKP'li Şaban Dişli'nin rüşvet iddiaları nedeniyle partideki görevlerinden istifa ettirilmesinde Bülent Arınç'ın etkili olduğunu yazdı ![]() ![]() SAYIN Bülent Arınç ![]() ![]() ![]() Duyduğuma göre ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şaban Dişli’nin, "Benim hiçbir suçum yok" şeklinde savunmaya geçmesi karşısında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Ben şunca yıllık hukukçuyum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve milim geri adım atmamışsınız ![]() ![]() ![]() Şaban Dişli’nin istifa kararında da sizin bu tavrınız etkili olmuş ![]() ![]() ![]() Sayın Bülent Arınç ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tahammülsüzlük yaptınız, sizi eleştirdim diye adımın üstünü çizdiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şaban Dişli olayında gösterdiğiniz bu tavır, eleştirilecek birçok yanınızın bulunmasına rağmen, "Bülent Arınç’ın ilkeli ve vicdanlı duruşu"na ne kadar ihtiyaç duyulduğunu yansıtıyor ![]() ![]() ![]() Gül Çankaya’da ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşte böyle bir ortamda, "Doğruya doğru, eğriye eğri" diyen bir parti büyüğü tavrını koymak size düştü ![]() ![]() ![]() Yeni misyonunuzun hakkını vereceğinizi umar, selam ve saygılar sunarım ![]() ![]() ![]()
|