![]() |
Sınavda Doğum Sancısı Tuttu |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Sınavda Doğum Sancısı TuttuSınavda doğum sancısı tuttu AA Manisa’da Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açık Öğretim Fakültesi bütünleme sınavına giren 8 aylık hamile öğrenci, sınav sırasında doğum sancıları tutunca ambulansla hastaneye kaldırıldı ![]() Akhisar ilçesinden sınava girmek için Manisa’ya gelen Leyla Aksu (29), TBMM 85 ![]() bütünleme sınavı için salonda yerini aldı ![]() salonda aynı sınavda olduğu sırada doğum sancıları başlayan Aksu, sınav sorumlusu tarafından dışarı çıkarıldı ![]() 112 Acil Servisine haber verilmesinden sonra okula gelen ambulansla Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Leyla Aksu’nun erken doğum riski bulunduğu bildirildi ![]() Aksu’nun sınavda bulunan eşine haber verilemediği bildirildi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Sınavda Doğum Sancısı Tuttu |
![]() |
![]() |
#2 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Sınavda Doğum Sancısı Tuttuowww çok kötü bi durum xS tşkLr ![]() ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Sınavda Doğum Sancısı Tuttu |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : Sınavda Doğum Sancısı Tuttuayy yazık =)allah yardımcısı olsun konu için tşkelr ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|