|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
burcunu, rengini, sac, söyle, söyliyeyim |
![]() |
Bana Burcunu Söyle,Sana Saç Rengini Söyliyeyim. |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Bana Burcunu Söyle,Sana Saç Rengini Söyliyeyim.Bana burcunu söyle , sana saç rengini söyleyeyim ![]() ![]() ![]() Koç Karar vermekte güçlük çekmenize rağmen şans her zaman sizden yana ![]() ![]() Boğa Boğa kadını her zaman sürprizlere açık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İkizler Sosyal alanda ve iş ortamında her zaman en yüksekte olmayı sever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yengeç Pervasızdır, eleştiriler asla moralini bozamaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aslan Gerçek arkadaşlığın değerini bilir, her zaman liderdir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başak Kafası her zaman karışıktır, geriye dönüp geçmişin muhasebesini yapmayı sever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Terazi Çevresi dostlarla dolu, sosyal yaşamı çok hareketlidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Akrep Ne istediğini bilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yay Verdiği kararlardan kuşkuya düşmez, zaman onu her zaman haklı çıkarır ![]() ![]() ![]() ![]() kuralları koysa da çiğnemeyi seven yay kadını için koyu kumral saç rengi çok uygun olabilir ![]() Oğlak Duyguları ön plandadır, mantığıyla hareket etmekten hoşlanmaz ![]() ![]() ![]() ![]() çok uygun ![]() Kova Aşktan yana en parlak burçlar arasındaki kova kadını, sıradışı zevklere sahiptir ve isyankardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Balık Mücadelecidir, zorlukların üstesinden gelmeyi bilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Bana Burcunu Söyle,Sana Saç Rengini Söyliyeyim. |
![]() |
![]() |
#2 |
Berna
|
![]() Cevap : Bana Burcunu Söyle,Sana Saç Rengini Söyliyeyim.Yay Verdiği kararlardan kuşkuya düşmez, zaman onu her zaman haklı çıkarır ![]() ![]() ![]() ![]() kuralları koysa da çiğnemeyi seven yay kadını için koyu kumral saç rengi çok uygun olabilir ![]() Teşekkürler :))
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Bana Burcunu Söyle,Sana Saç Rengini Söyliyeyim.Yengeç Pervasızdır, eleştiriler asla moralini bozamaz ![]() ![]() ![]() ![]() tşkler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Cevap : Bana Burcunu Söyle,Sana Saç Rengini Söyliyeyim.Oğlak Duyguları ön plandadır, mantığıyla hareket etmekten hoşlanmaz ![]() ![]() ![]() ![]() çok uygun konu için tşkler ama taban tabana zıt düşünceler=) |
![]() |
![]() |
|