![]() |
Karanlik ,Rüyada Karanlık Görmek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karanlik ,Rüyada Karanlık GörmekBir kimsenin rüyada karanlıktan aydınlığa çıktığını görmesi, günahtan tevbeye delalet eder ![]() kurtulmaya, kafirin çıkması da Müslüman olacağına delalet eder ![]() Rüyada zifiri karanlık görmek; sapıklık ve hayrete işarettir ![]() Karanlık hali zulme ve haksızlığa da delalet eder ![]() görmek, göz ve kalbin kararmasına ve insanlardan gizlemek istediği şeyi gizlemeye işarettir ![]() Rüyada borçlu bir kimsenin karanlıktan aydınlığa çıktığını görmesi, borçtan kurtulmaya, üzüntü ve kederin gitmesine delalet eder ![]() Rüyada görülen karanlık, sapıklık ve hayrettir ![]() ![]() ![]() K-Yorum (2) KARANLIK,Rüyada karanlık görmek 2 islamiruyatabirleri 2010-02-19 08:14:10 isikzerresi ne cevap rüyanız biraz karışık görünüyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() isikzerresi 2010-02-19 06:46:13 ölü karanlık bi kaç rüyamın birbiriyle bağalntılı olduğunu düşünüyorum,şimdiki yaşadığım şehre ilk geldiğimde rüyamda birini gördüm ve bana bu evleneceğin insan diyorlardı,ancak görüntü bulanıktı sadece o kişinin gözlerini hatırlıyorum,dün akşam ona benzer bi insanla tanıştım,tanıştığım gece rüyamda önce sokakta onlayım, birbirimze sarılmışız, yoldan geçen bi adam bizi kınıyor ve ensesimi sıkarak canımı yakıyor,biz kızıyoruz adama, tam o sırada 5 yıl önce vefat eden bir arkadaşım(ilk kez rüyamda onu gördüm) geliyor ve canmı yakan adama kızıyor, sonra ben bana gelip elimi sıkacak sanıyorum ancak benle hiç konuşmuyor, yanımdaki çocukla arkadaşlarmış ve onla shbet etmeye başlıyor,sanki ben hiç yokmuşum gibi,ölen arkadaşım salığında hep gülen bi insandı,rüyamda ise suratı asık hiç gülmüyor gayet ciddiydi,sonra ölen arkadaşımın sağ ayağında yara izi fark ettim, daha sonra ise birdenbire her yer zifiri karanlık oluyor ve yalnızım, saat çok geçmiş evime gitmek için araç arıyorum, tam o esnada evimin olduğu semte son bir metro varmış biletim olmadığı için karanlıkta demirlerin üstünden atlayıp durağa gidiyorum metroda bildiğimiz eski kocamnkara tren geliyor onun ışığıyla ortalık biraz aydınlanıyor, başka insanlarda oluyor hep birlikte biniyoruz, lütfen yorummmm |
![]() |
![]() |
|