![]() |
Sessiz Çığlıklar Prensesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Sessiz Çığlıklar Prensesi![]() Benim adım Sessiz çığlıklar PRENSESİ Kaybolmuş Yitirilmiş Sevdaların sesiyim ben ![]() Ben aslında bir hayalim… ![]() ![]() Soyut… ![]() Şeffaf…… ![]() ![]() Üzgün … ![]() ![]() Yaşarım içimde ,sensiz Sessiz çığlıkları ![]() Bir ben ![]() ![]() Bir yaradan ![]() ![]() Bir de okyanusların derinliklerinde, Neptün duyar sesimi ![]() ![]() Kımıldanır yattığı yerden,hafifçe Her damla gözyaşımda…… Yüreği biraz daha kor olur, Sıkılır mengenelerle… ![]() Gelmek ister ama gelemez ![]() ![]() Hapsolmuştur sessiz karanlıklara ![]() Yüce haybetiyle devşinir, Bir sağa Bir sola ![]() Devşinirde ![]() Okyanuslarda depremler olur ![]() ![]() Kocaman ,kocaman uçurumlar açılır… Denizlerin ,okyanusların ![]() ![]() ![]() Tarih öncesi yaşamış Deniz canavarları, Canlanırlar birde bire ![]() Gelirler diz çökerek Yüce heybetli NEPTÜN’ün önüne Emret bize TANRI NEPTÜN diye ![]() NEPTÜN kıvılcım saçan gözleriyle Emreder onlara ![]() Gidin…gidin ![]() ![]() ![]() ![]() PRENSESİMİ bulun diye ![]() Oysaki benim sesimi duyamaz onlar, Beni … ![]() ![]() ![]() Çünkü ben sessiz çığlıklar PRENSESİYİM Kaybolmuş Yitirilmiş Sevdaların sesiyim ![]() Dökülür her yanımdan, Bir şelale gibi gözyaşlarım ![]() Dökülürde…karışır Bir köpük misali Okyanuslara ![]() Her gözyaşı damlasında Biraz daha yok olurum ben ![]() ![]() Ruhum ![]() ![]() Bir deniz anası ![]() ![]() ![]() ![]() Karışır gider Okyanusların derinliklerine ![]() Ararım sevdiğimi ![]() ![]() Engin maviliklerde ![]() Esir kalmIştır NEPTÜN Karanlıklar prensinin elinde ![]() Gözyaşlarım ,asit yağmurları olmuştur ![]() NEPTÜN’ün kelepçelerini eritebilmek için Yağmıştır denizlerin Okyanusların üstüne ![]() Gözyaşlarım ![]() ![]() ![]() ![]() Karışınca denizlerin Okyanusların içine ![]() ![]() İşlemiştir NEPTÜN’ün kolarındaki Kelepçelere ![]() Kelepçeler bu sevda gözyaşlarından Erimiş NEPTÜN esaretten kurtulmuş… Sesiz çığlıklar PRENSESİ Yitirilmiş Kaybolmuş sevdaların sesi, NEPTÜN ile bir beden olmuş ![]() İşte o anda , ![]() Gökte şimşekler Denizlerde Okyanuslarda Fırtınalar kopmuş ![]() Yer ![]() ![]() ![]() ![]() Bir olmuşta ![]() ![]() Kırk gece yağmurlar yağmış ![]() Gökler ağlamış ![]() ![]() Dağlar taşlar inlemiş ![]() ![]() Denizler Okyanuslar ![]() ![]() İskenderiye fenerine kadar yükselmiş ![]() Sular durulmuş ![]() ![]() Denizler okyanuslar ![]() ![]() Köpük köpük… ![]() Bembeyaz çarşaf olmuş ![]() Ama NEPTÜN ‘le sevdiğinin Bir beden olup , Yok olduğu , Yerin adı rivayettirki Kayıp şehir ATLANTİS olmuş ![]() O gün bu gündür Denizciler arar dururmuş NEPTÜN'ü ve sessiz çığlıklar Yitirilmiş sevdalar PRENSESİNİ ![]()
![]() |
Cevap : Sessiz Çığlıklar Prensesi |
![]() |
![]() |
#2 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Sessiz Çığlıklar PrensesiBenim adım Sessiz çığlıklar PRENSESİ Kaybolmuş Yitirilmiş Sevdaların sesiyim ben ![]() Ben aslında bir hayalim… ![]() ![]() Soyut… ![]() Şeffaf…… ![]() ![]() Üzgün … ![]() ![]() Yaşarım içimde ,sensiz Sessiz çığlıkları ![]() burası çok anLamLıydı tşkLr ![]() ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
|