![]() |
Şaşırt Beni.. |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Şaşırt Beni..Hiç ummadığım anda çık karşıma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En kızgın anında sinirlerini yenip gülümse,boynuma sarılıp seviyorum seni be de bana ![]() ![]() ![]() Şaşırt beni ![]() ![]() Avucunda su damlacıkları tutar gibi incitmeden al kalbimi ellerine ![]() ![]() ![]() Sonsuz degiliz nasılsa üç günlük dünyada ![]() ![]() Yemekler tuzlu olduğunda gel küçücük bi öpücük ver engelle benim sinirli halimi ![]() Şaşırt beni ![]() ![]() ![]() Elinde çocukluğumdan kalma misketlerle gel ![]() ![]() ![]() Hiç bişey yokken ne olur sarıl boynuma , gözlerime bak hiç kaçırmadan gözlerini ![]() Ben açayım bütün içimdeki zındanların klitlerini ,sen azat et bende bütün köleleri ![]() ![]() Şaşırt beni ![]() ![]() ![]() Gittiğin seyehatten erken dön ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şaşırt beni ![]() ![]() ![]() Güller istemiyorum en güzelinden senden, bir demet papatyayla karşıma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şaşırt beni ![]() ![]() ![]() Gecenin bir yarısında uyandır beni ![]() ![]() Saçma bir fırka anlat "Aklıma geldi dinlesene" diye ![]() ![]() Kaybet kendinde beni,hiç bıkmadan SÖYLE BANA BENİ SEVDİĞİNİ ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Şaşırt Beni.. |
![]() |
![]() |
#2 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Şaşırt Beni..Hiç ummadığım anda çık karşıma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En kızgın anında sinirlerini yenip gülümse,boynuma sarılıp seviyorum seni be de bana ![]() ![]() ![]() Şaşırt beni ![]() ![]() tşkLr ![]() ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
|