![]() |
İyi Ki Varsın |
![]() |
![]() |
#1 |
gothicc_girll26
|
![]() İyi Ki VarsınBöylesine iyi gelir mi insana, 24 saat ![]() ![]() ![]() bakarsan ![]() ediyorum ![]() ![]() ![]() O demir yığını havalandığı andan, yere teker koyana kadar, geçmedi ![]() ![]() ![]() dakikalar, saat ![]() ![]() ![]() sevdiğimdi, özelimdi ![]() ![]() ![]() Ve Seni gördüğümde içimdeki uyanış! Nefes almak, hayat bulmak ve ruhumu sahibine ulaştırmak ![]() sarılmak ve vucudun her kıvrımına uyum sağladığını farketmek ![]() ![]() ![]() boş kalmıyor Seninle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yazsam, ne söylesem ruhumun derinini anlatamam Sana ![]() ![]() birşey bu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() anlatır en doğal haliyle ![]() ![]() ![]() Aşkları ![]() olmaz ![]() ![]() yerde ![]() ![]() ![]() ![]() Açmısın dedin ya bana ![]() ![]() ![]() mi ![]() ![]() ![]() ![]() Ve o güzel akşam yemeği ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yüreğe ![]() ![]() ![]() isyanlar, çaresizlikler ve yaşanılan herşeye rağmen hayatın bize hediyesi BİZ ![]() Evet Sen bana hayatın hediyesisin ![]() kadar büyük, anlatılamıyacak kadar derin, kontrol edilemiyecek kadar şuursuz Tam üzerime biçilmiş bir elbisesin Sen ![]() ![]() ![]() bir özel dikimsin ![]() ![]() ![]() saflığı, tafta'nın kibiri, aba'nın gücü ![]() her ortama girilebilecek kadar özel ![]() Benimsin ![]() ![]() ![]() ![]() bedenimi ![]() ![]() ![]() ![]() İyi geldi bu buluşma ![]() ![]() ![]() olmadığını anladık ![]() ![]() ![]() İstediğin sürece inan,mesafeleri yıkarım ben, yolun sonu Sana varıyorsa ![]() ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
|