![]() |
Kadınlar... |
![]() |
![]() |
#1 |
KRDNZ
![]() |
![]() Kadınlar...Belki de en başında beri belliydi kaderimiz ![]() Ve aslında hepsi birbirinin aynıydı ![]() Ufak şeylerle mutlu olabildiğimizi göremediler ![]() Görünüşte dır dır eden hep biz idik ![]() Şeytana uyanlarımız da çıktı elbet ![]() Her zaman nazik olmalarına rağmen anlayamadık onları ![]() Ama mutluyuz biz ![]() İçimiz yanınca ağlayabiliyoruz… ![]() Erkek dünyasının savaşlarında en çok yıprananlar olsak da ![]() Bu görüntülerin nedeni de hiçbir zaman kadınlar olmadı… ![]() Bunları biz öğretmedik onlara… ![]() Biz ağlamak ister miyiz yitik canların ardından… ![]() Bir tas yemeğe bile sevinir hale getirenler kimler sizce… ![]() Dedim ya mutluyuz biz… Niye mi? ![]() Biz bu mucizenin gerçek tanıklarıyız ![]() Toprağa can veren su gibi, dünyaya biz can veriyoruz ![]() Dünya bizimle renkli… ![]() Aile olmayı seviyoruz… ![]() Yan yana anlamlıyız ![]() ![]() Geride veya ileride olmak değil önemli olan ![]() ![]() ![]() Bağımlı bile olsak, özgür ruhluyuz ![]() ![]() ![]() Her yaşta öğrenmeye açığız… ![]() Bırakalım erkek gününü ,kadın gününü, anneler gününü ![]() ![]() ![]() Tüm güzel insanlara kucaklar dolusu sevgilerimle… Her günümüz “insanlık” adına utanç duymadan yaşansın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Kadınlar... |
![]() |
![]() |
#2 |
kezban
|
![]() Cevap : Kadınlar...vayy süpermiş ![]() ellerine sağlık
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Kadınlar...Bu tür konuların abartısı kadınların malum komplexlerini ortaya döküyor sanırım! ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Kadınlar...Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
VANDETTA
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() Cevap : Kadınlar...güzel bir konu olmuş ellerine sağlık KRDNZ ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
KRDNZ
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Kadınlar...Harika bir konu kızımla hem güldük,hem duygulandık emeğine sağlık ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
miss busra
|
![]() Cevap : Kadınlar...Gerçekten çok güzeL ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
kezban
|
![]() Cevap : Kadınlar...KRDNZ konuya dayanamadım tekrar baktım gerçekten çok güzel ![]() az önce "kızlar takımı" diye bir film izliyordum da bilmeyen varsa söyliyim,kızların erkeklere kadınların 10-3 geride başladığı bir hayatı anlatıyor dizi ![]() ![]() ![]() ![]() konu için tekrar teşekkürler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|