Kan Kaybediyor Hayatımm..!! |
|
|
#1 |
|
pesimistt
|
Kan Kaybediyor Hayatımm..!!Suyun ilk ateşle buluştuğu sıcaklığı Taşıyor sensizlikle kamçılanan şu kalbim Yaşam ile ölüm arasındaki O çizgide cambazlık yapıorum bu aralar Ayağım kayınca çığlıklar, Düzgün yürüyünce alkışlar kopuyor bi yerlerden Kan görmek istiyor gözlerim Ya akmalı derinden yada Akıtmalıyım bi yerlerden ![]() ![]() Ölüm istiyor bedenim Ya ölmeliyim yada Öldürmeliyim ruhsuz bedenleri ![]() ![]() Çığlık istiyor kulaklarım Ya atmalıyım deriNden yada Attırmalıyım derinlerden ![]() ![]() Gün ve gün ağlıyor içimdeki çocuk Gün ve gün kan kaybediyor hayallerim Ne yapmalıyım bilmiyorum ![]() ![]() Tüm renkler siyah benim için Artık ne yapsam renkli yaşıyamıyorum Kan kaybediyor hayatım Can çekiyor hayallerim Yaşamak zor geliyor artık ![]() ![]() ![]() !!!
Cevap : Kan Kaybediyor Hayatımm..!! |
|
|
#2 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Kan Kaybediyor Hayatımm..!!Teşekkürler canım buda çok güzeldi emeğine sağlık
|