![]() |
Altın Çilek Kullanmayınız |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Altın Çilek KullanmayınızAltın çilek kullanmayınız insanlar kullanınca bırakamıyorlar kilo veriyorlar ve kurtulusu yoktur ölüm ilede sonuçlanabiliyor aşşağıda yazanlar bir vatandaşımızın Sağlık bakanlığına yazmış oldugu bir metindir lütfen yazanları dikkatli okuyup birkez daha düşünelim buradaki olay sizinde başınıza gelebilir ![]() Ben Fırat ***** Sayın bakanım ![]() Buğun annem altın çilek aldı ve bu olaya el atmanızı rıca ediyorum size yalvarıyorum çünkü annem altın çilek kullandıkdan 2 3 saat sonra nefesi yani solunumu kesildi hastaneye kaldırıldığında haseki hiçbir mudahale yapmadı ve capa tıp fakultesi hastaenesine gitmemizi söyledi annem altın çilek yüzünden ölme durumuna geldi buğun Haseki hastanesine bunun gibi 1 2 vatandaş daha geldiği söyleniyor belirtiler ise terleme baş dönmesi solunum kesilmesi ve kalp sıkışması oturduğunda bası dönüyor ve dengesini kayıp ediyor altın çilek kullananlar üzerinde bu gibi yan etkiler oluyormuş internetden araştırdığımda ve çoğu kişi şikayetçi sizden kaldırılmasını ve yasaklanmasını istiyorum lütfen alkol almış bir durumda gibi hiç kendinde değil burda bir insanın hayatı söz konusudur belkide yarın üzücü haberi alabiliriz lütfen Allah rızası için birşeyler yapın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Altın Çilek Kullanmayınız |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Altın Çilek KullanmayınızBu tür bitki zayıflamasını önermiyorum çünkü bu vücuda zorla birşey yaptırmaktır ![]() ![]() Bu enerji içecekleri gibidir vücud %70 enerji kapasitesi var ise enerji içeceği içtikten sonra %90 enerjiye fırlaması vücudun dengesini bozar felç ve ölümlere neden olur bu yüzden kolay yol diyerek kendinize zarar vermeyin ![]() Size gördüğüm bir olayı anlatıyım ![]() Bu enerji içeceklerini içenleri görüyorum , birgün kafede oturuyorum okul çıkışı gelip oturmuşlar yaşları 12 bilemedin 14 kız öğrenciler ellerinde redbull , powerrade midir nedir artık sürekli içiyorlar 3-5 şişe ve aldıkları enerjiyi sarfetmiyorlarda ilerde çok büyük sorunlar çekicekler belli ![]() |
![]() |
![]() |
|