Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hayat, işte

Hayat İşte.:)

Eski 08-29-2008   #1
KRDNZ

Hayat İşte.:)

Hayat içinde anlam barındıran yığılmalardır benceNe yığdığına bağlı kendineYa çok çekersin ya da gamsızsındır aldırış etmezsin

En can acıtan darbeleri hep ummadıklarından yersinÖyle canın yanar ki "acaba" dersin her yeni deneyimde "Acaba gene acı duyar mıyım?" Kaçısı yok duyarsın ( acı ama gerçek )

İyi niyetlisindir Aslında en büyük kurban gene kendi kendininsindirAcıma acınıcak duruma düşersin ve iyi niyetini suistimal ettirmePöhh istediğin kadar diren herseferinde en büyük avuntun bu işin öteki dünyasıda vardır olacaktır

Yaşadığım tecrübeler deneyimlere bağlıdır der abartırız kimi zaman Ölçmek tartmak bana ne kazandırır ne kaybettirir kaygılarını bir sonraki balıklama atladığın deneyimlere saklamaya karar verirsinYaşadığının iyi yanlarını ceplerine doldururken ( ki biz buna olumlu tecrübe diyoruz )

Hayatta sonu gelmiyecek tekşey ÖĞRENMEKTİR Bunun yaşı başı olmazAma öğrenmekte hangi yaştaysan onun gereği mi olmalıdır bunu bilmiyorum80 inde msn çözünce dileklerini upload etmeyi istemeyeceksen sokulablirsin o pc ye

Öğrenmek dedikse merak modunda cıvımadan ilerlemek lazım Yoksa kırkından sonra diye başlıyan insanoğlunun hormonlarının aktivasyonu ile alakalı sığ cümleyi kurdurtmayın bana

Sanırım bu hayatta ezilmeden bizimde bir hakkımız olduğunu anımsayamıyoruzBizi ezenlere minnet mi duymalıyız Gak gukuk değil bu hak hukuk Hakkı kadarına razı olmayanların senin razı olduğuna tecavüz etmelerine olay yol aldığında engel olsak o ezik kompleksi denen olayada sebebiyet vermemiş olmazmıydık aslında

Yurdum kadını seçen seçilir Seç derler seçer seçildin derler en önde koşturur tarlaya çapaya, evde işe, dışarda mesleğine, çocuğunu emzirmeye, eşine hürmet etmeyeOkadar çok canı vardır ki kediler halt etmiştir yanında Yakartopta canı yanmaz, herşeyi yaptığı için en iyi olduğu şey nedir bilmez

Çocuksan ve birhaylide yaramazsan sana verilen cezaları unutmaki olgunlaşman için alıyorsun yaptığın hatalardan ders alman için yalan konuşmaman, izinsiz evde top oynamaman, kedinin içtiği suya turp suyu sıkmaman içinZekiysen ve çocuksan ve hayal dünyan bu dünyanın çevresinden büyükse küçük çeyreklerde takılı kalmadan her halinden bir eğlence çıkarmaya bak ( bence)

Bir nesil hayatta böyle tükeniyorBeyne herşeyi yüklüyor teoride dünyalar yaratıyor, alıyor, satıyor, eğleniyor ama uygulamada ürkerek yaşıyorSığınağı bilgisayarı kendine yarattığı ve kahramanı olduğu hayatını sınırlarını kendi koyduğu sürece yaşıyorBünye protein almış, su kaybetmiş, yurduna bahar gelmiş, aslında bir insan ve hisleri var sadece göz ve parmaklardan ibaret değil Ne acıdır ki bilmesede HAYAT BİR YERLERDE AKIP GİDİYORKök salmayı yanlış kavramasına bakmayın kavratmamışlar öyle varsayalım

Oy oy oy en mükemmelimi bekledin sen onca seneAma ama hayat beklemek değilki, hayat böle birşey değilkiİçine dalıcaktın, acı çekecektin, tecrübelerini cebine koyacaktın,öğrenicektin,sınırlarını cılkını çıkarmadan zorlıyacaktın, merakını seviyeli tutup rezil olmıyacaktın, hakkını kaybetmeden bilip arama peşine düşmiyecektin, çocuk olacaktın, seçicektin seçilicektin, özel olucaktın önce kendi değerini bilecektin asla gururnu asaletini değmeyecek şeyler için öne sürmeyecektin Ama ama böle kup kuru kalmak değil ki yaşamak hele hele beklemek hiç değil ki

Garbın âfâkını sarmışsa çelik zırhlı duvar
Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var
Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imânı boğar,
'Medeniyyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar?

Ey ŞaiR! Bana Yağmurdan bahsetme, yağdır
Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Hayat İşte.:)

Eski 08-29-2008   #2
sudenaz

Cevap : Hayat İşte.:)

çok güzel bir yazı olmuş ellerine saplık cnm
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com