12-16-2006
|
|
RaHaTSiZ
|
aDını KoyamaDıgım ßiSi..
Saat mi$Li gecmi$ zamaninin hikayeSini iki geciyordu Seni iLk gördügümde  $imdi geLecek zamanın herhangi bi evreSinde Seni bekLiyorum 
Parmak ucLarıma tutunmu$ Sigaram ve yukSek promiL Sinirina dayanmı$ $arabimLa , iLtihap kokan Her hangi 1 parkin bankinda , Seni du$unuyordum  Seni ve icime bıraktıgın göLgenin GrimSi Rengini 
Beynimin SiSLi cografyaSinda , LambaSi kaLdirimina kuS ve kaLdirimi Sokağina dargin o utopya $ehir oLuyordun , du$undukce inadina ya$a diyen guLu$unu  ve uST uSte geLmi$ Her hangi 2 nokta acıkLayamıyordu beynimdeki yuzöLcumunu 
CareSizLigimin kamera arkaSinda , ikiLemLerimin SonSuz bo$Lugunda gidip geLiyordum  ve Sen , SatirLarima bi veba gibi buLa$maya devam ediyordun  Durmadan ke$keLerLe ba$Layip , neySeLerLe biten cumLeLer kuruyordum  SenSe farkına biLe varmadan , o cumLeLerin gizLi özneSini canLandiriyordun  yeLkovan SurekLi akrebi hataLi soLLuyor , aLtimdaki Bank tipki Senin gibi titriyordu 
Gece Bana ve göLgene Ağir geLiyordu  Nikotin dudakLarimda $ekiLLenirken ve aLqoL cocukLuktan kaLma karacigerime hucum ederken , yuzumde endi$e avcumda kan  SöyLe daha ne kadar yaLnızLık vuracak yuzume zaman 
KaLabaLik Kokan yaLnizLiğimLa Gecenin koLLarı araSına Sıgınıyor ve onun karanLık yuzuyLe Sevi$iyordum SeSSizce  Ama uzun surmuyor , ic organLarımı parcaLayan parmak izLerin bozuyordu bu Yorgun Sesime ait SeSSizLiği  1 kez daha incitiyordu ParmakLarinin geometrik haritaSı , içimdeki kimSeSizLiği  
CigLik CigLiga SuSuyordum  Konu$Sam keLimeLer beni incitiyordu o yüzden SuSup keLimeLeri incitmeyi tercih ediyordum  Sonra , yanLi$ zamanın 4 tekiL $ahSi oLdugumu vuruyordu yuzume yaLnizLigim  ve ben o yaLnizLigi 1 kach dakikaLigina da oLSa DindirebiLmek icin ate$Liyordum cakmagımı  egiLip yakmaya caLı$ırken Sigarami yanLi$LikLa yakiyordum parmak ucLarimi  
ve yanik parmak ucLarimLa ok$uyordum göLgenin Donuk baki$Larini  
nemLi baki$LarLa o uzak ütopya $ehrini izLiyordum uzun uzun  Ba$tan Sona Senin yarattiğin , LambaSi kaLdirimina kuS ve kaLdirimi Sokagina dargin o ütopya $ehrini  biLSemde o $ehre giremeyecegim ihtimaLini Deniyorum a$mayı iLk kez o miLimetrik meSafeLeri  Avucumda özLem , icimde 1 karanLık Sevgi 
Saat mi$Li gecmi$ zamaninin hikayeSini iki geciyordu Seni iLk gördügümde  $imdi geLecek zamanın herhangi bi evreSinde Her hangi bi umutLa haLa Seni bekLiyorum  draggggggggggg draggggggggggg draggggggggggg draggggggggggg
|
|
|