Muhallebi Soslu Muzlu Kadayıf |
08-23-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Muhallebi Soslu Muzlu KadayıfMalzemeler : 300 gr tel kadayı f3 muz Muhallebisi için: 3 su b süt 1 su b toz şeker 3 çorba k pirinç unu 1 paket vanilya Kızartmak için: Sıvıyağ ÜZERİ İÇİN: Pirinç yeşil fıstık Hazırlanışı : Muhalbesi için tencereye 3 su bardağı sütü alınSütün içine 1su bardağı toz şeker 3 çorba kaşığı pirinç unu ve 1 paket vanilya ilave edip muhallebiyi pişirin300 grtel kadayıfı tutam tutam ayırın1 tutam tel kadayıfın içine 1 dilim muz ilave edin ve tel kadayıfı sarıp rulo hale getirin Tavaya sıvıyağı alınSıvıyağda tel kadayıfları kızartınServis tabağına tel kadayıfları alınÜzerine muhallebiyi ilave edinMuhallebinin üzerine yeşil fıstık ilave edip servis edin |
|