![]() |
Balık Çorbasi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Balık ÇorbasiMALZEMELER 500 gr ![]() 500 gr ![]() 500 gr ![]() 12 Kabuklu Salma Midye 1 Ufak Istakoz 1/2 Su Bardağı Zeytinyağı 2 Büyük Soğan 2 Pırasa 2 Diş Dövülmüş Sarmısak 2 Domates 2 Çorba Kaşığı Limon Suyu 1/2 Limonun Kabuğu 1 Tatlı Kaşığı Kekik 2 Çorba Kaşığı Kıyılmış Maydanoz 2 Defne Yaprağı 1 Tatlı Kaşığı Tuz 1 Tatlı Kaşığı Dövülmüş Safran Tane Karabiber RUY SOS MALZEMESİ 3 Patates (haşlanmış) 1 Tutam Safran 3 Diş Sarmısak 1 Su Bardağı Zeytinyağı 3 Yumurta Sarısı (Çiğ) 2 Yemek Kaşığı Salça Tuz HAZIRLANIŞI RUY SOSUN HAZIRLANIŞI Yumurta sarılarını zeytinyağı ile çırpın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÇORBANIN HAZIRLANIŞI Balıkların filetolarını dikkatlice çıkarın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|