![]() |
Arap Kadayıfı (5 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arap Kadayıfı (5 Kişilik)MALZEMELER 5 adet yassı kadayıf 3 adet yumurta (çırpılmış) 1 bardak un 1 su bardağı süt 250 gr çiçek yağı 450 gr şeker 600 gr su Yarım limon 50 gr çekilmiş yeşil fıstık HAZIRLANIŞI Kadayıfların etrafını bir makas yardımıyla çok ince keserek aldıktan sonra tepsiye koyup ılık sütü ilave edin ![]() Daha sonra önce una daha sonra çırpılmış yumurtaya bulayarak bir tavada kızgın yağda kızartın ![]() ![]() Soğuduktan sonra şurubun içinden alıp yeşil fıstık ile servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|