Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
erdoğan, lifestyle, nehir, sinema

Nehir Erdoğan - Lifestyle Sinema

Eski 08-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Nehir Erdoğan - Lifestyle Sinema

Nehir Erdoğan

Doğum tarihi :16 Haziran 1980
Doğum yeri :İzmir / Türkiye
Mesleği : Oyunculuk

Nehir Erdoğan (d 16 Haziran 1980, İzmir) Türk oyuncu İlk ve orta öğrenimini İzmir'de tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümüne girdi ve burayı bitirdi Ardından yine aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsü Radyo Televizyon ve Sinema bölümünü okudu Oyuncu kendisinden 22 yaş büyük olan, 12 yaşında bir kızı olan ünlü yapımcı ve yönetmen Mustafa Altıoklar ile nişanlı Erdoğan'ın babası vefat etmiş, annesi ve kendinden 7 yaş büyük bir ağabeysi var Ayrıca Nehir Erdoğan kısa bir süre için Amerika'da yaşamış, daha sonra Yabancı Damat dizisi için geri Türkiye'ye dönmüş Bugüne kadar çeşitli televizyon kanallarında oyunculuk ve sunuculuk yaptı; filmlerde rol aldı

TV Dizi ve Programları:

Telepazar, TRT
Koçum Benim, TRT
Estağfurullah Yokuşu, Kanal D
Lifestyle Sinema, NTV
Popstar Türkiye, Show TV
Yabancı Damat, Kanal D

Filmleri :

Okul
Hababam Sınıfı Merhaba
Broken Angel

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com