Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akının, evrim, hayatı

Evrim Akının Hayatı

Eski 08-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Evrim Akının Hayatı

* 12 Haziran 1979'da Ankara'da doğdum
Dört kişilik memur bir ailenin çocuğuyum
Rahmetli babam çok eğlenceli adamdı, neşemi ondan aldım

* Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ni kazandım Sonra atıldım ve çalışmaya başladım

* Para kazanmaya başlayınca, hayatta kendimden daha değerli iki varlık, annem ve erkek kardeşimi yanıma aldırdım
Hayattaki tek amacım onları korumak

* Dizinin kastı oluşurken Selin rolü için uygun kimseyi bulamamışlar
Orada çalışan arkadaşım Jale beni tavsiye etmiş Görüşmeye gittim, saçlarımı sarıya boyatıp boyatamayacağımı sordular
Vee 31 Aralık 2003'te rolün bana verildiğini söylendi Benim için tam bir yılbaşı hediyesi oldu yani

* Selin'le benzer taraflarımız hiç yok O çok kokoş, ben daha spor bir kızım; jean, tişört, spor ayakkabı ya da terlikle gezerim
Topuklu ayakkabılara, süslü kadınlara özeniyorum ama öyle rahat olamıyorum Bana göre Selin çok sıradan

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com