![]() |
Benden Başkası Okuyamaz.. |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Benden Başkası Okuyamaz..Sadri abimiz Istanbul"da bir minibuse biner, ön koltuklarin birine oturur ![]() tüm dikkatlerini üzerine çeken 3-4 tane bayan oturur ![]() yaz mevsimininde vermis olduğu rehavetle birazda rahat giyinmisler ![]() ve carsafli hanimi oturur ![]() -Amca, amca demis, sen boyle rahat rahat kısa kollu gömlegini giyinmiş geziyorsun,pekii bu kadıncagızın canı yokmu ki çarsafla gezdiriyorsun? Her tarafını kapatıyorsun? Haklısın demis dedemiz ![]() ![]() -pekii ben size birsey sorabilirmiyim? Genc bayan: -Tabii ne demek ![]() ![]() -Şimdi sana sevgilinden bir mektup gelse,postacı bunu kutunuza bıraksa,mahallenin genc delikanlıları da bu mektubu ordan alıp okusa, elden ele dolaşsa senin hoşuna gider miydi? -Olur mu öyle şey yaa, o benim özelim! onu benden baska kimse okuyamaz! ![]() ![]() ![]() Hah demis dedemiz: -O"da benim özelim, BENDEN BASKASI OKUYAMAZ! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Benden Başkası Okuyamaz.. |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : Benden Başkası Okuyamaz..süper bir yazı olmuş gerçekden ellerine sağlık güzelim bizimde nalatmaya çalıştığımız olay bu aslında mahremlik ama nese tekrarda allah razı olsun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Benden Başkası Okuyamaz.. |
![]() |
![]() |
#3 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Benden Başkası Okuyamaz..cümlemizden inşallah bitanem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|