![]() |
Abdurrahman Çapar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Abdurrahman Çapar1965 yılında Sivas'ın Gürün ilçesinde doğdu ![]() ![]() ![]() Özel televizyonların kurulması ile televizyonlarda çeşitli kademelerde çalıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1991-1995 yılları arasında TGRT'de yapımcı, yönetmen, metin yazarı ve dramaturg olarak çalıştı ![]() Sorumluluğunu üstlendiği diğer çalışmalar: ?Sonsuzluğun İki Yakası?, ?Can Perdesi? adlı televizyon filmlerinin yapımcılığını yaptı ![]() 13 bölüm ?Evlere Şenlik? adlı komedi-dizi film yapımcılığı, proje koordinatörlüğü? 54 hafta süren ?Yankı? haber programının Genel Yayın Yönetmenliği- Metin Yazarlığı Program Yönetmenliği ![]() 1996 - Mavi Film Tanıtım İletişim Ltd ![]() ![]() ![]() 1996- 101 Bölüm? ?Bizim Ev? adlı televizyon dizisi yapımcılığı ![]() 1997- 13 Bölüm ?Beyaz Savaş? adlı televizyon dizisi yapımcılığı ![]() 1998- ?Trabzon Su Belgeseli? Yapımcı-Yönetmen-Metin Yazarlığı ![]() 1999- ?Gülün Bittiği Yer? adlı sinema filmi yapımcılığı ![]() 2000- ?Bahçeşehir Belgeseli? ? Yapım Koordinartörü- Metin Yazarlığı, 2000- ?Aşkın Dağlarda Gezer? adlı dizi filmin Yapım Koordinatörü ![]() 2001- ?Kurt Kapanı? adlı 26 Bölümlük Tv dizi film Yapım Koordinatörü hikaye yazarlığı ![]() 2001- ?Tirvana? adlı 26 bölüm dizi film senaryo danışmanlığı ![]() 2002- ?Bıçak Sırtı? adlı TV filmi yapımcılığı, 2002- İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Yol Bakım Onarım Müdürlüğü tanıtım filmi ?Sarı Arılar?ın Yapım Koordinatörlüğü, metin yazarlığı ![]() ![]() ![]() 2003- ?Bedel? dizisi yapımcılığı ![]() ![]() ![]() 2003- 13 Bölüm ?Şemsi Paşa Pasajı? Tv komedi dizisi yapımcılığı ![]() 2003- ?Japonyalı Gelin? 90 dakika Tv ![]() ![]() 2003- ?Yaşamın Kıyısı?nda 90 dakika Tv ![]() ![]() 2003- ?En Güzel Güzel? 90 dakika, Tv Filmi Yapımcılığı ![]() 2003- ?Evlat? 90 dakika Tv ![]() ![]() 2003-2008 TV5, Yapımlar Koordinatörlüğü, Program ve Yayın Müdürlüğü? 2008- Pay Metal Tanıtım Filmi, Metin Yazarı, Yapım Koordinatörü? 2008- CTS Makina Tanıtım Filmi?Metin Yazarı, Yapım Koordinatörü ![]() ![]() Çeşitli kurum ve kuruluşlara senaryo ve yayın danışmanlığı?Tanıtım ve İmaj Filmleri Yönetmenlik? |
![]() |
![]() |
|