Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
karayel, sadık

Sadık Karayel

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sadık Karayel

1972 Kırıkkale, keskin doğumlu olan Sadık Karayel, Ankara Mamak ilçesinde oturmaktadır İlköğretimini Şahinbey ilköğretimokulu ‘nda tamamlamıştır

Orta ve lise eğitimini İncesu Lisesinde tamamladıktan sonra Büyük Birlik partisinde Çankaya İlçe Başkan Yardımcısı olarak görev almıştır Ak parti’nin kuruluşundan bu yana Ar-ge başkan yardımcılığı görevinde bulunmaktadır

Karayel aynı zamanda Türkiye Buz pateni federasyonu yönetim kurul üyeliği ve Dağcılık federasyon kurul üyeliğinde yer almaktadır Kendisinin ayrıca 21502 no’lu Beşiktaş kongre üyeliği de bulunmaktadır

Sadık Karayel, Evli ve iki çocuk babasıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com