Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
acun, ilıcalı

Acun İlıcalı

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Acun İlıcalı

Acun Ilıcalı (d 1972, Edirne) Türk televizyon yapımcısı ve sunucusu

Aslen Erzurumludur İlk ve ortaokulu doğum yeri olan Edirne'de okudu Kadıköy Anadolu Lisesi(Kadıköy Maarif Koleji)'ni bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği'ni kazandı Ancak okulu bitirmeyip, televizyonculuğu seçti

Televole, Dokun Bana gibi programların sunuculuğunu yaptı 2005 yılında Acun Medya adlı prodüksiyon şirketini kurdu Acun Firarda, Fear Factor, Survivor Türkiye-Yunanistan, Survivor Aslanlar-Kanaryalar ve Var Mısın Yok Musun programlarının yapımcısı ve sunucusudur Ayrıca Uğur Dündar'ın sunduğu Yoksa Rüyamı ve Behzat Uygur'un sunduğu Söyle Söyleyebilirsen programlarının yapımları da Acun Ilıcalı tarafından gerçekleştirilmiştir

Başta Türkiye'deki üniversiteler olmak üzere, Anadolu'da stand-up gösterileri yapmaktadır Stand-up gösterilerinde meslek hayatı boyunca başına gelenleri komik bir dille izleyicilere aktarmaktadır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com