Ya Siz Teknik Destek Olsaydınız ? |
|
|
#1 |
|
RaHaTSiZ
|
Ya Siz Teknik Destek Olsaydınız ?Tek Des: Nasıl bir bilgisayarınız var Ömer bey?Müşteri : Beyaz Tek Des: Ekranınızın solundaki "Bilgisayarım" ikonunu tıklar mısınız?Müşteri : Sizin solunuz mu, benim solum mu? Tek Des: Günaydın Size nasıl yardımcı olabilirim?Müşteri : Merhaba Yazıcım çalışmıyor da![]() ![]() ![]() Tek Des: Anladım "Başlat" tuşuna basar mısınız?Müşteri : Arkadaşım! Ben Bill Gates değilim Bana öyle teknik konuşma!Müşteri : Merhaba Ben Aysu Bilgisayarımdan çıktı alamıyorum Her deneyişimde "yazıcı bulunamıyor" diye bir ikaz yazısı çıkıyor Yazıcıyı kaldırdım ekranın önüne koydum, hâlâ "yazıcı bulunamıyor" diyor![]() Müşteri : Yazıcımdan renkli çıktı alamıyorum Bir şeyi eksik mi yapıyorum acaba?Tek Des: Yazıcınız renkli mi?Müşteri : Aaah! Afedersiniz ya ![]() ![]() ![]() Tek Des: Şimdi ekranınızın üzerinde ne var hanımefendi?Müşteri : Eşimin doğum günümde hediye ettiği ayıcık Niye?Müşteri : Klavyem çalışmıyor ![]() Tek Des: Bilgisayara bağlı mı acaba?Müşteri : Bilgisayaın arkasına ulaşamıyorum ![]() Tek Des: Klavyenizi elinize alın ve on adım geri gidin![]() Müşteri : Tamam ![]() Tek Des: Klavye sizinle geldi mi?Müşteri : Evet ![]() Tek Des: Bu, klavyeniz bilgisayara bağlı değil demek oluyor![]() Müşteri : A-a! Masada bir klavye daha var ![]() ![]() Hah! Bu çalışıyor![]() Tek Des: Şifrenizi söylüyorum: küçük c, büyük a, küçük n, 7Müşteri : 7 büyük mü, küçük mü? Müşteri : Nete giremiyorum (dial-up dönemi)Tek Des: Parolanızı doğru girdiniz mi acaba?Müşteri : Tabi Arkadaşımın girdiği parolanın aynısı girdim![]() Tek Des: Arkadaşınızın girdiği parola neydi?Müşteri : Beş yıldız ![]() Tek Des: Hangi anti-virüs programını kullanıyorsunuz efendim?Müşteri : Windows Tek Des: O anti-virüs programı değil efendim![]() Müşteri : Afedersiniz; internet explorer`dı ![]() Müşteri : Çok büyük bir problemim var Arkadaş bilgisayarıma bir ekran koruyucu koydu Ama mouse`ı oynatınca kayboluyor ya!Tek Des: Buyurun efendim?Müşteri : Eee! İlk defa mail gönderiyorum da ![]() ![]() ![]() Tek Des: Tamaam! Ben size yardım edeyim![]() Müşteri : Adresteki "a"yı yazdım da, çevresine daireyi nasıl çizeceğim? Müşteri : Merhaba, ben Ayşe Disketimi yuvasından çıkaramıyorum da![]() ![]() ![]() Tek Des: Çıkartma düğmesine bastınız, değil mi?Müşteri : Elbette Sıkıştı herhalde![]() Tek Des: Tamam hanımefendi, not alıyorum Bir arkadaş gelir bakar![]() Müşteri : Bi dakka! Disket henüz yuvasına koymamışım, masanın üzerinde duruyor Afedersiniz
|
|
|
|