Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
koç, oğuzhan

Oğuzhan Koç

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Oğuzhan Koç

Hayatı

Oğuzhan Koç (d 13 Mayıs 1985, Erzincan) Oyuncu ve ses sanatçısı

Erzincan Refahiye'li bir aileye mensuptur Bursa Gazi Anadolu Lisesi'nde ve Bursa Devlet Konservatuarı Müzik Bölümü'nde okumuştur Kısa bir süre İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Çalışma Ekonomisi bölümünde kayıtlı kalmış, ardından İstanbul Üniversitesi Antropoloji Bölümü'nde üniversite eğitimine devam etmiştir

Küçük yaşlarından itibaren sahne sanatlarıyla ilgilenen Koç, lise yıllarında amatör olarak tiyatro yapmıştır Oğuzhan Koç, 2007 yılında BKM Atölye Oyuncuları arasına katılmıştır ve halen BKM Mutfak Oyuncuları bünyesinde "Çok Güzel Hareketler Bunlar" isimli oyuna oyuncu ve senarist olarak katkıda bulunmaktadır Koç, 2009 yılında gösterime giren Neşeli Hayat filminde de rol almış,Ferhat Göçer'e "Gül ki Sevgilim" adlı söz ve müziğe kendine ait şarkısını vermiştirGülben Ergen'in son albümünde söz ve bestesi kendisine ait olan Giden Günlerim Oldu şarkısına eşlik etmiştir31 Aralık 2009 günü Kanal D'de yayımlanan Çok Güzel hareketler bunlar adlı tiyatral komedinin ilk taksi skecinde radyodan söylediği "Domuz Gribi ol inşallah" adlı şarkısıyla büyük beğeni toplamıştır ayrıca,BKM Mutfak oyuncularının kendilerinin yazıp oynadığı "Çok Filim Hareketler Bunlar" adlı filmleri 2010 Mart'ta vizyona girecektir

Kaynak:Vikipedi

Oğuzhan Koç Gülben Ergen'le bir düet yaptığını herkez biliyor şarkının adı ise ''Giden Günlerim Oldu'' idiBu şarkının hayranı baya çok oldu derken 2009'da Oğuz'un ''Gül ki Sevgilim'' adlı şarkısı daha çok ilgi görmüştüAma Oğuzhan yeni bir albümle karşımıza geldi ''Domuz Gribi Ol İnşallah'' az sonra dinleyeceksiniz

Şarkı Sözü

Beni sen nasıl terk ettin bırakıp gittin çok ayıp ettin eyvallah şimdi halsizliğin tutsun motorun bozulsun domuz gribi ol inşallah!

Beni sen nasıl terk ettin bırakıp gittin çok ayıp ettin eyvallah şimdi halsizliğin tutsun motorun bozulsun domuz gribi ol inşallah!

http://wwwtimsahcom/Oguzhan-Koc-Dosi/n0d0Txq7731

+Rep

Hayatı kaynağı:Vikipedi

+Rep

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com