Batı Hayranlığı |
|
|
#1 |
|
|
Batı HayranlığıBatı şokunun sarsdığı günler ![]() ![]() Batı hayranlığı sis gibi ruhları sardı,Tıpkı bir ölüm şoku insanımızın hâli;Ülkenin geleceği karardıkça karardı,Kimlerin omuzunda nesillerin vebâli?Batı illizyonu bitevî ruhları sardı Mesâfelere takılmış iddiâlı ruhlar,Fânus içinde yanan yalancı mumlara denk Şerit değiştirip duran bu şaşkın gürûhlar;Hedefe varamayacaklar ölünceye dek,Mesâfelere takılmış iddiâlı ruhlar![]() ![]() Yüce Yaradan’a karşı küstahça bir yarış,O’nun icraâtına rekâbet sevdâsında![]() Kendi işinde alınan yol henüz bir karış,Zavallı hiç aşılmaz bir yolun cefâsında:Yüce Yaradan’a karşı küstahça bir yarış![]() ![]() Fezâda milyonlarca ışık yılı her yana,Görüp sezdiklerin nedir bu müthiş boşlukta? Bildiklerinle Hakk’ı ilân düşüyor sana![]() Yoksa boğulacaksın bu ürperten çoklukta![]() Fezâda milyonlarca ışık yılı yanyana![]() ![]() Seni Yaradan’a ulaştırmayan mârifet,Rûhuna şaşkınlık verir ilimler adına;Öğrenip ışığa ermektir en büyük hikmet![]() Sanmam insanoğlunu erdirsin murâdına,Onu Yaradan’a ulaştırmayan mârifet![]() ![]() Gözlerini kapayıp gerçeği görmeyenler,Asırlarca koştular bir serap arkasında Bugün kalplerindeki ışığı söndürenler,Anlayacaklar dünyânın öbür yakasında,Gözlerini kapayıp gerçeği görmeyenler !M FETHULLAH GÜLEN![]() ![]() ![]()
|
|
Cevap : Batı Hayranlığı |
|
|
#3 |
|
VANDETTA
|
Cevap : Batı HayranlığıFethullah Güle hakkın da ciddi şüphelerim var,emin olamadığım için de açıklayamıyorum,sözle yapılanlar birbirini tutmalı ![]() ![]() ![]()
|
|
#5 |
|
KRDNZ
|
Cevap : Batı HayranlığıBatıya olan özentinin bizleri nereye sürükleyeceğini gösteren güzel bir yazı olmuş Fethullah Gülen hakkında doğrusu benim de şüphelerim var ama tam olarak gerçeğin ne olduğunu bilemiyorum tabii ki
|
|
|
|
#7 |
|
b@ron
|
Cevap : Batı HayranlığıDeğerli Paylşımların İçin Teşekkürler
|