Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
1953, adnan, polat

Adnan Polat ( 1953)

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Adnan Polat ( 1953)

Adnan Polat ( 1953) işadamı

Galatasaray Spor Klubü Başkanı

1953 yılında doğdu ABD Long Island Üniversitesi'nde iş İdaresi öğrenimi gördü 1976 yılında mezun oldu Türkiye'ye döndü ve Polat İnşaat'ta şantiye şefi yardımcılığı yaptı 1981'den itibaren, Ege Seramik yönetim kademelerinde 10 yıl süre ile çeşitli görevler aldı Ege Seramik Şirketler Topluluğu'nda Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmaktadır Aynı zamanda Polat Holding Şirketler Topluluğu Başkan Yardımcılığı görevini sürdürüyor 1992-1996 yılları arasında Galatasaray Kulübü'nde Başkan Yardımcılığı ve Futbol Komitesi Başkanlığı yaptı 1997 yılında Tayland Fahri Konsolosluğu ünvanına layık görüldü 18 Nisan 1999'da yapılan yerel seçimlerde, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu, fakat seçilemedi Halen Galatasaray Spor Klubü başkanı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com