Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ilteriş, sun

İlteriş Sun

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İlteriş Sun

İlteriş Sun

1961, Ankara doğumlu olan İlteriş Sun, 1971’de Ankara Devlet Konservatuarı Piyano Bölümü’ne girdi Mithat Fenmen ve Prof Kamuran Gündemir ile çalıştı 1974’de İzmir Devlet Konservatuarı Kompozisyon Bölümü’ne girdi

Babası olan besteci Prof Muammer Sun ile armoni, kontrpuan ve füg çalıştı 1979’da İzmir Devlet Konservatuarı Kompozisyon Bölümü yüksek devreden mezun oldu 1991 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Kompozisyon Ana Sanat Dalı Yüksek Lisans devresinden mezun oldu

1979 - 1980 öğretim yılından beri MSGSÜ İstanbul Devlet Konservatuarı’nda öğretim görevlisi olarak çalışmaktadır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com