Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
george, michael

George Michael

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

George Michael

O zamanlar George Michael daha kendini dağıtmamıştı Fön çekilmiş uzun saçları vardı (O zamanlar moda öyleydi) Henüz eşcinsel olduğunu açıklamadığı için kızlar ona hayrandı Andrew Ridgeley ile kurdukları Wham ikilisi ortalığı kasıp kavuruyordu (Wake Me Up Before You Go Go, şarkısını hatırlıyor musunuz?) Ve 1984 yılında George ilk solo single'ı Careless Whisper'i çıkardı Kendisi bu şarkıyı 17 yaşında yazmış (1980 yılı oluyor) ama plağını yapmak dört sene sonraya kısmet oldu Bu arada, George Michael'ın aslında Kıbrıslı bir Rum olduğunu ve asıl adının Georgios Kyriacos Panayiotu olduğunu, 25 Haziran 1963'te Londra'da doğduğunu da belirtmekte fayda var
1985 yılında yapılan bir röportajda şöyle diyordu : "Bazıları beni sevmiyor 'Careless Whisper' şarkısını seviyoruz ama George Michael çok antipatik biri' diyorlar Bu şarkı güzel bir şarkı ÇÜNKÜ onu ben yaptım, tamam mı? Kaç kişi 'suçlu ayaklar' deyimini romantik bir şarkının içine yerleştirebilirdi ki?"
Herhalde hatırlıyorsunuz, bir zamanlar HEY diye bir gençlik ve müzik dergisi vardı Bir ara bu HEY dergisi yazarları bir oyun/röportaj tarzı bulmuşlardı Bizim pop şarkıcılarından her hafta seçtikleri birine , gözlerini bağlayıp kulaklıktan bir parçanın girişini dinletiyorlar ve şarkıyı tanımalarını istiyorlardı Günlerden bir gün İlhan İrem'le bu oyunu oynuyorlar ve kulaklıktan 'Careless Whisper'in girişini dinletiyorlar İlhan İrem'in yorumu: "Üff, bu şarkının girişinde derin bir huzur var Sanki taze bir bahar sabahı gibi Evet tanıdım, George Michael bu"
Şimdi, "Ne var bunda?" diyeceksiniz Şu var Bu şarkıda huzur falan yok; aksine, sinirli, depresif ve karmaşık bir ruh hali var İlhan İrem'cim romantik kuşum, o röportajı verince benim gözümde karizmasını çizdirmiş oldu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com