|  | Bay J |  | 
|  08-23-2012 | #1 | 
| 
Prof. Dr. Sinsi
 |   Bay JKimilerini 'gıcık' ediyor, kimilerini gülmekten geçiriyor  Asıl adı Jerfi Benveniste  İtalyan baba ve İspanyol asıllı Türk annenin oğlu  37 yaşında, 10 yıllık evli ve 4,5 yaşında bir oğlu var: "Eros adında 4,5 yaşında bir oğlum var  Her gün bir kıza âşık oluyor!" diyor   Eğitimini aldığı ve reklam müzikleri aracılığıyla sürdürdüğü gerçek mesleği müzisyenlik ama o en iyi yaptığı işin yemek pişirmek olduğunu söylüyor  Bay J Türkiye’de doğmuş bir İtalyan vatandaşıdır  Yuvadan itibaren İtalyan okullarında okudum  Üniversite hikayem uzun, Boğaziçi Üniversitesi’nde 5 yıl, daha sonra Mimar Sinan Konservatuarı’nda 2 yıl opera solistliği  1995-1997 yılları arasında UCLA California Üniversitesi’nde elektronik müzik eğitimi aldım  1997-2000 yılları arasında 300’den fazla reklam filmi müziği ve radyo      jingle’ı besteledim, daha sonra radyo programım popüler oldukça o tarafa ağırlık vermeye başladım  1991 yılında Genç Radyo, 1993 yılında İngiltere Klas FM (daha sonra Radyo Klas oldu adı)  1999-2001 arası Number One FM’in sabah programını sundum, son 7 yıldır da Power FM’in Akşam Show’unu sunuyorum   Geveze’yle birlikte 2  5 yıl önce kurduğumuz “Fazla Mesai” adlı bir grubumuz var  Sahneye 8 kişi çıkıyoruz ve sanırım şu anda Türkiye’nin en eğlenceli 3 sahne grubundan biriyiz  Geveze’yle 80’li yılların ortalarından beri sahnede şarkı söyleriz, çok pozitif bir enerji yayıyoruz dışarıya  Stand-up gösteriler yaptım  Nişantaşı’nda arkadaşımın barında 10 gösteri yaptım  Çok gülenler oldu, yuhalayıp hadi bitir şunu da biraz müzik dinleyelim diyenler oldu  Radyodaki cinsellik içeren esprilerimin sansürsüz versiyonu stand up gösterim  İnsanlar alınıp yadırgayabiliyor  Bir gün seyircinin hazır olduğunu hissedersem yine başlayabilirim  Yaptığım şeyi iyi yaptığıma gerçekten inanıyorum  Bıkmadan usanmadan yıllardır her gün oturup titizlikle yazarım programımı, siler siler bu olmadı deyip baştan yazarım  Her anonsumun bir başı bir sonu vardır  Konular arasındaki bağlantıları titizlikle işlerim, kimse “yuh konudan konuya ne biçim atladı” demez  İlk yayınımı 1991 yılında yaptığımı düşünürseniz meslekte 16’ıncı yılım olduğu gerçeği de var tabi  Ha tabi unutmadan; deliyim biraz da  Yani aman en kötü ne olabilir ki mantığı vardır bende, bu prensip size rahatlık ve özgüven kazandırır doğal olarak  | 
|   | 
|  | 
|  |