![]() |
Derinliğin Ucu |
![]() |
![]() |
#1 |
lidif
|
![]() Derinliğin UcuNasıl başlasam, şu an derinlerdeyim ![]() ![]() ![]() Öyle fazla bir zamanını harcamayacak bu vızıltım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerin aldandıysa gözlerime, karşındakinin ben olduğuma şaşmıyorsan, iyi oynamışım ![]() ![]() Yıllar boyunca, yüreğimin her damlasında, gece, gündüz, nerdeyse her an sanki bir kutsal ayin yapar gibi söylenen büyülü bir şarkı gibisin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gün, O, hayat denen koskoca denize, bir dalganın sırtında oluşan ufak bir parıltıyla veda ederler ![]() ![]() Oysa deniz, ONU KIYIDAN ACILARLA VEYA HAYRANLIKLA SEYREDEN GÖZLERİN gördüğünden ibaret değildir ![]() Seni bahane ettiysem de, Senin için bile susturamadım bu şarkıyı ![]() Ve bu şarkı o kadar ![]() ![]() Kestim gürültüyü, şikayeti, inatlaşmayı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni üzmek, kırmak veya suçlamak istemiyorum ![]() Senin soytarılara, palyaçolara, bu sahneye ve böyle bir oyuna layık olmadığını biliyorum ![]() Sana bensiz, "sahte bir görüntüyle" gelmek istemiyorum ![]() Olumsuz, hayatı sevmeyen biri değilim ![]() ![]() Şarkımın ahengini bozan yabancıları duymak, sana yalan söylemek istemiyorum ![]() Seni kıskanıyorum ![]() ![]() ![]() Oyun bitiyor komik kız! Artık, hep gerçeğe yakınız ![]() Sana derinliğin uğultusunu yollayacağım bir deniz kabuğunda ara sıra ![]() ![]() Ara sıra rüyalarımı anlatacağım ![]() Bu melodiyi duydukça çizeceğim hayalini derinliğin ucuna ![]() Sen de kendini seyre dalacaksın ![]() ![]() AYNI DENİZDE BİRER PARILTIYIZ SEYRETME, YAŞA KOMİK KIZ! 24/7/1999 VEFA LÖK |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Derinliğin Ucu |
![]() |
![]() |
#2 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : Derinliğin UcuKonu "Aşk&Sevgi" Bölümüne Tasınmıstır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |