Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi > Şiirler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
derinliğin, uçu

Derinliğin Ucu

Eski 08-20-2008   #1
lidif

Derinliğin Ucu

Nasıl başlasam, şu an derinlerdeyim Perdeler indi, odasına çekildi şehrin soytarısı Derin, gerçeğe yakın yerdeyim!

Öyle fazla bir zamanını harcamayacak bu vızıltım Sadece ne yörüngede salındığımı çizeceğim Belki daha sonra anlatırım uzun uzun Bugünler, iyi günlerim

Gözlerin aldandıysa gözlerime, karşındakinin ben olduğuma şaşmıyorsan, iyi oynamışım Ne diyeyim?

Yıllar boyunca, yüreğimin her damlasında, gece, gündüz, nerdeyse her an sanki bir kutsal ayin yapar gibi söylenen büyülü bir şarkı gibisin Senin olduğun her yer benim mabedimSevmemişsin ki bilesin Dilerim bir gün bu eşsiz, harkulade derinliklerde yüzersin Buraları görmek çok az insana nasib olur Onlar ayışığındaki yakamozlara benzer

Bir gün, O, hayat denen koskoca denize, bir dalganın sırtında oluşan ufak bir parıltıyla veda ederler Veda ederler derinliklerden habersiz olan tüm dalgalara
Oysa deniz,
ONU KIYIDAN ACILARLA VEYA HAYRANLIKLA SEYREDEN GÖZLERİN gördüğünden ibaret değildir

Seni bahane ettiysem de, Senin için bile susturamadım bu şarkıyı
Ve bu şarkı o kadar O kadar güzel ki!

Kestim gürültüyü, şikayeti, inatlaşmayı Bıraktım o büyülü melodiye kendimi çaresiz O söyledikçe ben sustum Ben sustukça o inletti yüreğimi

Seni üzmek, kırmak veya suçlamak istemiyorum
Senin soytarılara, palyaçolara, bu sahneye ve böyle bir oyuna layık olmadığını biliyorum
Sana bensiz, "sahte bir görüntüyle" gelmek istemiyorum
Olumsuz, hayatı sevmeyen biri değilim Öyle olsaydı, mesela; "seni sevdiğimi" hiç bilmezdin
Şarkımın ahengini bozan yabancıları duymak, sana yalan söylemek istemiyorum
Seni kıskanıyorum
Oyun bitiyor komik kız! Artık, hep gerçeğe yakınız
Sana derinliğin uğultusunu yollayacağım bir deniz kabuğunda ara sıra
Ara sıra rüyalarımı anlatacağım
Bu melodiyi duydukça çizeceğim hayalini
derinliğin ucuna
Sen de kendini seyre dalacaksın

AYNI DENİZDE BİRER PARILTIYIZ
SEYRETME, YAŞA KOMİK KIZ!
24/7/1999

VEFA LÖK

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Derinliğin Ucu

Eski 08-20-2008   #2
rock_alltime

Cevap : Derinliğin Ucu

Konu "Aşk&Sevgi" Bölümüne Tasınmıstır!
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com