Erik, düşük kalorisi nedeniyle diyet yapanların tercih ettiği meyvelerin başında geliyor Bursa Yüksek İhtisas Hastanesi'nden diyetisyen Aynur Aydın, bir vitamin ve mineral deposu olan eriğin tuzlanmadan yenmesini öneriyor: "Fazla tuz tüketimi sağlığa zararlıdır Eriğin tuzlanarak yenmesi, vücuda gereksiz yere tuz alınmasına yol açar Gereksiz tuz kullanımı, özellikle riskli gruplarda böbrek ve tansiyon rahatsızlıklarına neden olabilir Eriğin tuzlanarak yenmesi ayrıca, her şeyi tuzlayarak yemeye alışmamıza da yol açabilir"
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.