Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alınması, ameliyatgeçiren, ayağındaki, için, sakat, tümörün, vatandaş

Ayağındaki Tümörün Alınması İçin Üç Ameliyatgeçiren Vatandaş Sakat...

Eski 08-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ayağındaki Tümörün Alınması İçin Üç Ameliyatgeçiren Vatandaş Sakat...

Diyarbakır'da, Mahmut Bartan isimli vatandaş, 2002 yılında ayağındaki ağrı nedeniyle gittiği doktorda ayağında tümör olduğunu öğrendiğini ve doktorun tümörü alması için 1000 YTL para istediğini belirterek, "3 ameliyat geçirmeme rağmen ayağımdaki tümör alınmadı" dedi

Büyükşehir Belediyesine ait bir temizlik şirketinde çalışan Mahmut Bartan (34) isimli bir şahıs, 2002 yılında ayağında ağrı olduğu gerekçesiyle gittiği Dicle Üniversitesi Hastanesi'nde görev yapan Opr Dr ****'nin kendisine "Bin YTL bıçak parası verirsen seni ameliyet ederim" dediğini, parayı vermesine ve 3 ameliyat geçirmesine rağmen ayağındaki tümörün alınmadığını iddia etti Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne ait bir temizlik şirketinde çalışan ve akşamları da işportacılık yapan Mahmut Bartan, "Eğer para vermessen ameliyata girmem dedi İlk ameliyatı yaptığında ayağımdaki tümörü almayıp sadece enfeksiyonları aldı Ama kendisi bana tümörü aldığını söyledi Tümörü aldığını söylemesine rağmen ağrılarımının olduğunu söyledim Beni İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne gönderdi Oradaki doktorlar film çektirdi ve ayağımda tümör olduğunu söylediler Filmleri alıp ****'nın yanına gittim Beni ikinci kez ameliyat yapacağını söyledi İkinci ameliyattada sadece enfeksiyon olduğunu herhangi bir tümörün olmadığını söyledi İkinci ameliyattan iki gün sonra ağrılarım sürekli devam etti Tekrar yanına gittim ve ağrılarım var dedim O da bana 'Bir daha yanıma gelme Yalan söylüyorsun Ben yapacağımı yaptım' dedi Ben de kendisini televizyonlara çıkartırım diye tehdit ettim Beni üçüncü kez ameliyat yapacağını söyledi Ama yine tümörü alamadı Ne yapacağımı bilmiyordum İlk önce hastanenin çatı katına çıkıp intihar etmek istedim İHD ve savcılığa gittim Onlar da bana yardımcı olmadı Ne yapacağımı bilmiyorum perişan haldeyim" dedi

Mahmut Bartan'ın iddialarına ilişkin Opr Dr ****, bıçak parası iddiasının asılsız olduğunu belirterek, "Tümör ameliyatlarında iyi veya kötü huylu ameliyatlarımız vardır Olayın özeti budur Hastanın psikolojik sorunları vardır Bu yüzden hasta sürekli ağrım vardır der" dedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com