|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anne, buradan, çakılıp, çıkmazmış, dert, girdimi, kalırmış…burası, mıh, yürekmiş |
![]() |
Dert Girdimi Çıkmazmış Buradan,Mıh Gibi Çakılıp Kalırmış….Burası Yürekmiş Anne... |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Dert Girdimi Çıkmazmış Buradan,Mıh Gibi Çakılıp Kalırmış….Burası Yürekmiş Anne...![]() Aldırmazdım…
![]() Yıkılmazdım her vuruluşumda Sırtımdan bile olsa, kahpelikler… Hamurumdan mı, Suyumdan mı nedir… Bakışlarımda kurşunlar gezdirirdim, Kaş çatışım yağlı ilmeklere kafa tutardı… Gece yarıları… ![]() Köpek sesleri korkutmadı beni hiçbir zaman Yokluğunun korkuttuğu kadar… ![]() Yıkılmaz benim evladım derdin ya; Yıkılmadım… Yıkılmadım, diz çöktüm anne… ![]() Ağlamam derken gece yarıları… Bir senin yokluğuna eyvallah dedim Birde babamın… ![]() Babamda benim gibi Çok çekmiş Öyle derdi ya… Ne biliyim Ağladım dün gece… Acımaz dediğim yerler acıdı… ![]() Söylemedin ya… Burası burası yürekmiş anne Ustura ağzı olsa da, sensiz geçen her günüm Kabulüm ![]() ![]() Dolmasa bulgur bulgur tuz zerrecikleri Gözlerime… ![]() Çengel takıp taaa ciğerlerimin içinden Sökülüp gelmesen ara sıra… Sensizliğin kahpe pusularına düşüyorum Başımı yastığa koyduğum anda; Gece yarıları… Parçalanmış yüreğim avuçlarımda… Topluyorum… ![]() Topluyorum… ![]() Bir sen etmiyorsun… ![]() ![]() Ara sıra rüyama gel… Nasılsın de… ![]() Sarıl… ![]() Bırakma… ![]() Bırakma baba… ![]() ![]() Dudaklarımı son kez gülerken Çektirdiğin resimlerine dokundurmadan Gelsen… ![]() Tutsan ellerimden…sımsıcak… Yüzümü avuçlarına alsan… Bağrına bassan… Sensizliğin gözlerine baka baka Gördünüz mü desem… Babam ulan… ![]() Bu gelen babam desem… ![]() Bir yanım annem de; Bir yanım sende şimdi… ![]() Annem ekmeğim, Annem suyum, Annem sensin… ![]() Sen… ![]() Yıkılmaz dediğin oğluna Diz çöktürensin… Sorma… Dert girdi mi çıkmazmış buradan Mıh gibi çakılıp kalırmış… ![]() Acıtırmış yokluklar canımı… Söylemedin ki… ![]() Burası… ![]() Burası yürekmiş anne…
![]() |
Cevap : Dert Girdimi Çıkmazmış Buradan,Mıh Gibi Çakılıp Kalırmış….Burası Yürekmiş Anne... |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : Dert Girdimi Çıkmazmış Buradan,Mıh Gibi Çakılıp Kalırmış….Burası Yürekmiş Anne...yüreğine sağlık gözyaşı ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|