Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
değişimi, endüstrisi, görev, ilaç, işverenler, sendikası’nda

İlaç Endüstrisi İşverenler Sendikası’Nda Görev Değişimi

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İlaç Endüstrisi İşverenler Sendikası’Nda Görev Değişimi

İlaç Endüstrisi İşverenler Sendikası’nın (İEİS) 12–13 Nisan 2008 tarihlerinde yapılan Olağan Genel Kurul’unda yeni Yönetim, Denetleme ve Disiplin Kurulu üyeleri belirlendi İşte isimler:

Genel Kurul’un ardından gerçekleşen Yönetim Kurulu toplantısında yapılan görev dağılımında, Nezih Barut, Yönetim Kurulu Başkanlığı’na; Dr Tandoğan Tokgöz ise yeniden Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı’na seçildi

Genel Kurul’da, ayrıca, Mart 2000 tarihinden bu yana Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten ve yeni Yönetim Kurulu’na aday olmayan Bülent Eczacıbaşı’na, İEİS’e sağladığı özverili ve değerli katkılar nedeniyle oybirliğiyle “İEİS Onur Başkanı” unvanı verildi

1952 yılında İstanbul'da doğan ve ailedeki üçüncü kuşak eczacı olan Nezih Barut, 1976 yılında İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nden mezun oldu Barut, temeli 1910 yılında dedesi Abdi İbrahim Bey tarafından atılan Abdi İbrahim İlaç Fabrikası'nda 1976 yılında göreve başladı 32 yıldır Abdi İbrahim İlaç'ta görev yapan Barut, sırasıyla üretim müdürlüğü, genel müdür yardımcılığı ve genel müdürlük yaptı Halen Abdi İbrahim İlaç San ve Tic AŞ Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yürüten Barut, İstanbul Eczacı Odası ve İstanbul Ticaret Odası üyesi Barut, daha önce İEİS Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyordu

İEİS Yönetim Kurulu

Başkan Nezih Barut Abdi İbrahim İlaç San ve Tic AŞ

Başkan Yardımcısı Dr Tandoğan TokgözMecofarm İlaç ve Kozmetik Tanıtım Hiz AŞ

Üyeler

Ali Arpacıoğlu Adeka İlaç San ve Tic AŞ

Murat Barlas Liba Laboratuarları AŞ

Sedat Birol Eczacıbaşı İlaç Pazarlama AŞ

Melih Gürsoy Fako-Actavis İlaçları AŞ

Bülent Karaağaç Bilim İlaç San ve Tic AŞ

Cengiz Sezen Mustafa Nevzat İlaç San AŞ

Hasan Ulusoy Nobel İlaç ve Hamm İth İhr AŞ

İEİS Denetleme Kurulu üyeleri

Muzaffer Bal Ali Raif İlaç San AŞ

Kamil Göknar Yeni İlaç ve Hammadde San ve Tic AŞ

Ahmet Ergun Seval Erkim İlaç San ve Tic AŞ

İEİS Disiplin Kurulu üyeleri

Erman Atasoy Abdi İbrahim İlaç Pazarlama AŞ

Tolga Sözen Kansuk Lab San ve Tic AŞ

Tunç Turgut Turgut İlaçları AŞ

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com