![]() |
KimSin Sen?Kim! Kim! |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() KimSin Sen?Kim! Kim!Sevemez Kimse beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyor musun Yüreğimden gelen sesler sana ait ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Yalnız Kadın"rolünü oynuyorum şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyorum Kimse Kimse Sevemez beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "İnsan bir çok kişiyi sever ama;yalnız bir yüreği kalbinin tahtına oturtur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben kimi sevdim???Kim beni sevdi de gönlümün gözü yaşlı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adını koyamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kimsin sen? Kim? Kim? |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : KimSin Sen?Kim! Kim! |
![]() |
![]() |
#2 |
bonsoir
|
![]() Cevap : KimSin Sen?Kim! Kim!kimi sevdin bilmem ama seni çok üzmüş belli ![]() ![]() AĞlama DEğmEZ Hayat BU GözyaŞLArınaaaaa:38:38 |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : KimSin Sen?Kim! Kim! |
![]() |
![]() |
#4 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : KimSin Sen?Kim! Kim!her sözü çoq anLamLıydı ): tşkLr ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
|