![]() |
Bir Ayrılık Mektubu Gelmeyecek Sevgiliye |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Bir Ayrılık Mektubu Gelmeyecek SevgiliyeBu mektubu yazma amacım gitmeni istemem değil,seni istememdir
![]() Öyle bir duruma geldik ki seni kaybetmemek için ayrılığı kabullenmek zorundayım ![]() Senin için ölüme razıyım demiştim ![]() ![]() Ayrılık,aşkınla yana yana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En mutlu günlerimizdeydik ![]() ![]() Girmekle kalmadı ![]() ![]() Yıkmaya çalıştım ![]() ![]() Belki farkına varmadan duvarın yükselmesine izin verdin ![]() Şimdi o duvar boyumuzu geçti ![]() ![]() ![]() Ama o duvar yıkılmadan sana aşkım diyemem ![]() ![]() Elini tutmak isteyince duvarın soğukluğu karşılıyor, Sesini duymak isteyince boşluğu ![]() O duvar yıkılmadan biz,biz olamayız ![]() Yıkmak senin elinde ![]() ![]() Ben hep bu duygularla burdayım ![]() Unutma seni sevdim seviyorum seveceğim ![]() ![]() ![]() Bu ayrılık sonumuzu getirmesin ![]() O duvarın arkasında belli bi süre olmasam belki yıkarsın yıkabilirsin ![]() yıkmak istersen yıkacaksan yıkmaya uğraşacaksan beni hep aşkınla iç içe burada bulacaksın ![]() Ama o duvarın arkasında bekletme beni ![]() Ben hep seni bekleyeceğim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Bir Ayrılık Mektubu Gelmeyecek Sevgiliye |
![]() |
![]() |
#2 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Bir Ayrılık Mektubu Gelmeyecek Sevgiliyeçok hoşTu ![]() ![]() tşkLr ![]() ![]() ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Bir Ayrılık Mektubu Gelmeyecek SevgiliyeÇok güzeldi kardeşim
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
RaHaTSiZ
|
![]() Cevap : Bir Ayrılık Mektubu Gelmeyecek Sevgiliye~~ Aşk güzel birşey doya doya yaşayın ancak sonunda ayrılığın galip gelebileceğini unutmadan ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() Cevap : Bir Ayrılık Mektubu Gelmeyecek Sevgiliyeçok hoş olmuş tşkler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
delishhhh
|
![]() Cevap : Bir Ayrılık Mektubu Gelmeyecek Sevgiliyeben o sevgiyi hiç haketmedim dimi aslında? biliyorum ama seninde çok hataların oldu bunu untma |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
jasmine
|
![]() Cevap : Bir Ayrılık Mektubu Gelmeyecek Sevgiliyeemeğine sağlık güzel paylaşım ![]() ![]() ![]() ![]()
|